Ziua în care Rod Laver a spus: „S-a născut o stea!” | 7 reacţii magnifice după săptămâna de vis a Biancăi Andreescu în turneul de la Indian Wells

0

Bianca Andreescu şi-a trecut numele, duminică, pe lista jucătoarelor care au în palmares un trofeu în seria Premier Mandatory. La 18 ani, canadianca de origine română este cea mai tânără câştigătoare în această categorie de turnee, introdusă în tenis în 2009. Amdreescu a impresionat cu maturitatea arătată în joc şi cu stilul smart-tennis etalat, iar în finală a recuperat un break la scorul de 2-3 în setul decisiv pentru a o învinge apoi pe Angelique Kerber, 6-4, 3-6, 6-4.

Mesajele de felicitare au curs pe reţelele de socializare, Nadia Comăneci, Rod Laver, Darren Cahill, Patrick Mouratoglou, Alexandra Dulgheru şi mulţi alţii împărtăşind momentul bucuriei Biancăi Andreescu. Iată câteva exemple numai bune de pusă în ramă:

1. Verdictul legendarului Laver

Australianul Rod Laver, singurul tenismen care a reuşit de două ori Grand Slam-ul în tenisul masculin, la proba de simplu (câştigarea celor patru turnee de Mare Şlem într-un sezon), a fost oaspetele de onoare al lui Larry Ellison la ediţia 2019 a turneului de la Indian Wells. Laver a fost succint după victoria Biancăi Andreescu, însă cuvintele sale cântăresc enorm.

„S-a născut o stea. Felicitări, Bianca Andreescu. Ce luptătoare eşti”, a scris Laver pe Twitter.

2. Predicţia lui Darren Cahill

Antrenorul care a dus-o pe Simona Halep pe prima poziţie WTA, dar şi către primul titlu de Mare Şlem al carierei, a aplaudat calitatea jocului din finala de peiste două ore a primului turneu Premier Mandatory al sezonului, a salutat victoria Biancăi Andreescu şi a anunţat totodată că acesta este doar începutul.

„Primul (n.r. – titlu) dintre multe, cu siguranţă”, a scris şi Cahill pe Twitter.

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.