Williams va prezenta noile culori pentru sezonul 2019 în 11 februarie: echipa va anunța și un nou sponsor principal

0

Williams va prezenta în 11 februarie noile culori ale monopostului pentru sezonul 2019 al Formulei 1, ocazie cu care va anunța și numele noului sponsor principal.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Williams era ultima echipă care nu anunțase niciun fel de detalii despre lansarea noului monopost pentru sezonul 2019. Britanicii au confirmat că vor organiza în 11 februarie un eveniment la uzina de la Grove în care vor prezenta noile culori ale echipei.

În plus, Williams a confirmat că va dezvălui numele unui nou sponsor principal, după ce Martini a încheiat colaborarea la sfârșitul sezonului trecut. Nu există informații despre numele noului sponsor principal, însă oficialii echipei au confirmat că au semnat un contract de sponsorizare și cu o companie care îi este asociată lui Robert Kubica. De altfel, polonezul va fi prezent la eveniment alături de coechipierul său George Russell.

Williams a publicat pe contul de pe rețeaua de socializare Twitter un scurt clip video care prefațează evenimentul de luni, iar în acesta apare pentru o fracțiune de secundă și monopostul echipei.

În condițiile în care luni va prezenta doar noile culori, este de așteptat ca noul monopost să fie dezvăluit public în 18 februarie, în prima zi de teste de pe circuitul de la Barcelona.

Lansări monoposturi 2019:

● Haas: 7 februarie 
● Toro Rosso: 11 februarie
● Williams: 11 februarie
● Renault: 12 februarie 
● Red Bull, Mercedes, Racing Point: 13 februarie 
● McLaren: 14 februarie 
● Ferrari: 15 februarie 
● Sauber: 18 februarie

Prima sesiune de teste a noului sezon va avea loc în perioada 18-21 februarie, în timp ce a doua…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.