Vorbeşte omul momentului în Liga 1! Alin Minteuan, discurs de mare antrenor + probleme care trebuie rezolvate de urgenţă: „Mă afectează”

0

Alin Minteuan (42 de ani) este un antrenor fericit. A reuşit a cincea victorie din tot atâtea posibile pe banca CFR-ului, ultima împotriva Viitorului, scor 1-0. La finalul partidei, antrenorul şi-a lăudat intens jucătorii şi oamenii care se află în jurul grupului de jucători. 

„A fost o partidă normală cu ocazii de amble epărţi la început, după care am pus stăpânire pe joc. Ne-am închis mai mult după ce am marcat, ei au mai avut nişte ocazii. A fost greu, dar cum spuneam jucătorii care se află în lot nu trebuie să demonstreze nimic, pentru că sunt voloroşi. Îi felicit, pentru că au fost admirabili. Păun juca de la început oricum, dar mă bucur enorm că a marcat şi pentru un jucător tânăr ca el e bine venit golul şi va avea altă motivaţie”, a declarat Minteuan, la DigiSport. 

Minteuan e surpriza CFR-ului în lupta pentru titlu. A fost numit într-un moment în care echipa se pregătea de intrarea în play-off, nimeni nu-i dădea vreo şansă că poate rezista odată cu posibila revenire a lui Dan Petrescu, dar şi-a văzut de drum şi s-a desprins de U Craiova şi FCSB, la patru, respectiv opt puncte: „Cheia succesului e tot grupul, asta începând de la staff, administrativ, tehnic şi grupul de băieţi care, cum spuneam şi altă dată, face diferenţa. Grupul e foarte unit şi asta face diferenţa”, a adăugat interimarul de la CFR. 

Din vestiarul campionilor, fotbaliştii au cerut banii, întrucât la CFR sunt întârziere salariale, dar Minteuan a dat asigurări că totul se va rezolva: „Nu sunt restanţe financiare foarte mari, poate salariul pe câteva zile, dar se va rezolva această problemă. La bucurie sloganul e să vină banii. Cert e că se va rezolva această problemă”.

Campioana a pierdut doi fotbalişti înainte de partida cu Viitorul, pe Ţucudean şi…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.