Vorbeşte MVP-ul Tudor Băluţă. Anglia, fereşte-te! | România U 21 la Euro 2019

0

Echipa naţională de tineret i-a luat faţa primei reprezentative a României. Tricolorii lui Mirel Rădoi au debutat cu dreptul la EURO 2019, dar nu după scorul incredibil, 4-1 în faţa Croaţiei, românii au început să îi susţină pe tricolorii mici.

Suporterii au venit în număr mare pe stadionul din San Marino. 5000 de români au creat o atmosferă frumoasă în timpul victoriei cu Croaţia.

Pe mine mă impresionează sprijinul pe care îl primim din partea românilor, atât a celor care ne-au susţinut de pe stadion, cât şi a celor de acasă. Este de apreciat şi le mulţumim că sunt alături de noi. La ce am văzut cu Croaţia, stadionul plin, mă aştept la foarte mulţi şi la Cesena, pentru meciul cu Anglia. Sunt mulţi care au şi călătorit din ţară să ne vadă. Ei reprezintă o forţă pentru noi„, a declarat Tudor Băluţă la conferinţa de presă susţinută înaintea meciului cu Anglia.

Fostul jucător al clubului FC Viitorul a vorbit despre atmosfera de după victoria cu echipa Croaţiei, dar a precizat că este conştient că următoarele meciuri nu vor fi uşoare.

Ne-am bucurat în vestiar împreună, apoi am petrecut ceva timp cu familiile. De astăzi ne pregătim pentru meciul cu Anglia. Am adormit destul de devreme, ne-am odihnit bine. Cei care am jucat aseară am făcut o refacere, ceilalţi s-au antrenat foarte bine.

A fost greu în prima repriză, când a fost destul de cald. E puţin diferit faţă de vremea cu care am fost obişnuiţi. Nu putem însă da vina pe asta niciun moment. Toată lumea joacă pe aceeaşi vreme. Croaţia este o echipă bună, ne-a pus probleme, însă am reuşit să punem în practică ce am vorbit înaintea meciului.

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.