Voluntari – Gaz Metan, 1-2! Bergodi: „E frustrant” vs. Iordănescu: „Ăsta e secretul”

0

Gaz Metan Mediaş a învins, 2-1, pe FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a cincea a play-out-ului Ligii 1 Betano. Golurile au fost marcate de Vlad, pentru gazde, iar Caiado şi Rondon au punctat pentru oaspeţi.

Cristiano Bergodi, antrenorul ilfovenilor, a comentat. „Păcat, pentru că am jucat un meci în care ne-am creat multe, multe ocazii. Problema a fost că am pierdut un pic echilibrul în anumite faze. Dar, repet, am creat multe ocazii. În faţă am greşit şi asta a fost problema noastră. Gaz Metan e o echipă care luptă pentru a câştiga acest play-out. Până acum e probabil cea mai bună echipă. Ştiam foarte bine acest lucru. Astăzi s-a întâmplat, am pierdut un meci, dar mergem înainte fără să ne supărăm şi trebuie să înţelegem numai ceea ce am greşit. Probabil multe pase greşite, asta trebuie să îmbunătăţim”, a spus italianul la Telekom Sport.

„E frustrant, normal, pentru că am avut ocazii foarte bune. Şi cu această acţiune ne-au găsit un pic descoperiţi pe faza de apărare. Păcat. Se poate întâmpla să se greşească în fotbal. Greşim toţi, jucători, antrenori, arbitrii, dar mergem înainte fără niciun fel de problemă” – Cristiano Bergodi

Ardelenii sunt acum pe primul loc în play-out, 31 de puncte, iar tehnicianul Edward Iordănescu a explicat cum echipa sa a reuşit să bifeze cinci victorii consecutive. „Secretul e munca, pentru că prin muncă foarte multă poţi să organizezi lucrurile, e un sport de echipă. Timpul a fost inamicul nostru, dar acum s-au aşezat lucrurile şi nu e nimic întâmplător în evoluţia noastră. Am produs încă o victorie, a cincea, cu victoria de acasă cu Botoşani reuşisem o performanţă istorică, patru la rând în prima ligă. Sperăm să ne păstrăm acest traseu.

Am câştigat împotriva unui adversar care e…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.