Volkswagen Multivan facelift: instrumentar digital de bord, numeroase sisteme de siguranță și versiune electrică dezvoltată cu ajutorul tunerului ABT

0

Volkswagen a publicat primele imagini cu noul Multivan facelift. Modelul constructorului german a primit mici modificări la nivel estetic, un pachet consistent de sisteme de siguranță, dar și o versiune electrică dezvoltată în colaborare cu ABT. Aceasta din urmă oferă 112 CP și o autonomie de până la 400 de kilometri (ciclul NEDC).

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Actuala generație Volkswagen Multivan a fost lansată în 2016, dar acest lucru nu i-a împiedicat pe reprezentanții constructorului german să vină cu un update consistent.

Oficialii Volkswagen au publicat primele imagini și detalii referitoare la Multivan 6.1, model care va putea fi admirat în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își deschide porțile în 5 martie.

La nivel estetic, Volkswagen Multivan facelift primește prize de aer ceva mai generoase, mici modificări la nivelul grilei și faruri cu o semnătură luminoasă nouă. De asemenea, clienții vor avea la dispoziție o gamă nouă de culori pentru caroserie.

Cele mai importante modificări aduse de nemți au avut loc la interior. Volkswagen Multivan facelift va putea fi comandat cu instrumentarul digital de bord (Digital Cockpit) cu diagonala de 10.25 de inch, dar și împreună cu noul sistem de infotainment MIB3. Acesta din urmă poate fi echipat cu un ecran tactil cu o diagonală de până la 9.2 inch (6.5 inch standard).

În dreptul sistemelor de siguranță, nemții plusează cu următoarele: Cross Wind Assist (standard), Lane Assist System, Rear Traffic Alert, Park Assist, Trailer Assist și Auto Emergency Braking. Tot standard, Volkswagen Multivan facelift va fi echipat cu sistemul eCall care apelează în mod automat serviciul de urgență în cazul în care vehiculul a fost implicat…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.