Volkswagen Golf 8 va fi disponibil la vânzare de la sfârșitul lui februarie 2020

0

Volkswagen a confirmat că noua generație Golf va fi disponibilă la vânzare de la sfârșitul lui februarie 2020.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Volkswagen a anunțat la jumătatea lunii martie că va amâna lansarea pe piață a noii generații Golf pentru prima parte a anului 2020.

Juergen Stackmann, directorul de brand al constructorului german, a oferit acum mai multe detalii concrete despre lansare, în cadrul unui interviu acordat publicației Automotive News.

Astfel, Volkswagen Golf 8 va putea fi achiziționat începând din 24 februarie 2020, inițial în Germania și ulterior și de pe alte piețe europene majore. Inițial, germanii intenționau să producă 80.000 de unități Golf 8 în acest an la uzina din Wolfsburg, însă au redus obiectivul la numai 10.000 de unități.

Una dintre care cauzele care a condus la amânarea lansării lui Golf 8 este legată de „tehnologiilor avansate” pe care le va avea hatchback-ul compact, iar Stackmann a confirmat în premieră că problema principală este legată de securitatea update-urilor over the air (OTA) pentru aplicațiile software integrate.

„Nu am ascuns niciodată faptul că software-ul, care va avea o importanță majoră în viitor, reprezintă o mare provocare pentru noi. Ca urmare a conectivității online, există mult mai mult software, în special în zona de securitate. Este o provocare reală, întrucât mașina nu mai face parte dintr-un ecosistem închis”, a explicat Stackmann.

Oficialul se referă la faptul că software-ul Volkswagen va deveni inevitabil ținta hackerilor, motiv pentru care aplicațiile și sistemul OTA pentru update-uri trebuie să aibă o securitate exemplară.

Noutățile pregătite de Volkswagen Golf 8

Pe parcursul ultimului an, oficialii Volkswagen au oferit o…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.