Volkswagen devine susținător al competiției BRD FIRST Tech Challenge România

0

Începând cu acest an, Volkswagen devine susținător al competiției BRD FIRST Tech Challenge România, un proiect inițiat de Asociația Nație Prin Educație pentru promovarea importanței educației STEM (Science, Technology, Engineering & Mathematics).

Volkswagen susține cea mai importantă competiție de robotică din România prin intermediul platformei The Braingineers, dorind să cultive importanța gândirii inovatoare, practice și orientate spre nevoi umane viitoare.

În susținerea acordată pentru BRD FIRST Tech Challenge România, Volkswagen a plecat de la crezul că printre copiii care construiesc azi roboți se găsesc inginerii care vor proiecta mașinile de mâine.

Printre acțiunile pe care Volkswagen le va întreprinde în cadrul acestui parteneriat se numără consilierea participanților la competiție prin intermediul propriului personal tehnic, crearea unor webinarii speciale și oferirea accesului participanților la imprimante 3D și la piese de schimb, plus teste de condus pe mașini Volkswagen pentru părinții elevilor înscrişi în competiție. Volkswagen va oferi câștigătorilor la finalul competiției un premiu special constând într-o vizită în fabrica mărcii de la Wolfsburg.

Marca germană va fi și partenerul de mobilitate al competiției. Clienții care achiziționează o mașină Volkswagen până la finalul lunii martie 2019 pot dona 15 euro pentru acest proiect, sumă care va fi dublată prin donații realizate de reprezentanța locală a mărcii germane.

Clienții care vor dona pentru acest proiect vor fi aleși prin tragere la sorți pentru a se alătura copiilor câştigători în cadrul vizitei realizate la sediul central Volkswagen din Wolfsburg, parte a premiului special oferit de marcă în pentru ediția din acest an a BRD FIRST Tech Challenge România.

„Studiile organizațiilor internaționale arată că două treimi dintre copiii din ciclul primar vor ajunge să lucreze pe poziții care…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.