Volkswagen are cea mai ieftină mașină nemțească

0

Dacia Sandero ar putea avea un rival serios chiar din partea Volkswagen, care urmează să lanseze Golf Light, un hatchback ieftin, prietenos cu portofelul tău.

Dacia deține supremația în momentul de față când vine vorba de prețuri mici. Chiar dacă poate nu-ți permiți, totuși, o Dacia Sandero sau o Dacia Logan nouă, compania românească oferă cele mai ieftine modele de pe piață. Prețurile au crescut relativ puțin, dar asta se datorează și noilor tehnologii introduse.

Totuși, este doar o chestiune de timp până când brandul Dacia o să aibă un rival similar. Surpriza ar putea veni chiar de la Volkswagen, care nu mai e de mult un brand low-cost.

Se pare că situația s-ar putea schimba. Golf Light ar urma să fie versiunea de buget a lui Volkswagen Golf.

Golf Light ar fi destinată șoferilor începători care își iau prima mașină și nu au prea mulți bani de cheltuit, dar și pentru pensionari și persoane cu venituri modeste.

Publicația germană a publicat și o imagine cu posibila mașină și n-arată rău deloc (dacă nu te uiți prea atent la partea din față, care e cam prea pătrățoasă).

Golf Light pare să combine designul unui Volkswagen Polo și cel al vechiului, dar foarte îndrăgitul și versatilul Citi Golf (fabricat în Africa de Sud între 1984 și 2009). Elementul care amintește de vechiul model este exact partea din față pe care am menționat-o. Dacă așa va arăta noua mașină germană, atunci va avea un design relativ bizar și te face mai degrabă să te gândești că cineva a convertit un Citi Golf din anii ‘80 într-unul contemporan.

Nu poți avea prea multe pretenții, este o versiune “light”, precum Coca Cola Zero. Știi că e produsul original, dar îi lipsește ceva pentru că ești dispus să faci un compromis. Totuși, acest aspect retro ar putea fi pe placul hipsterilor, iar Volkswagen a știut, de-a lungul timpului, cum să satisfacă gusturile…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.