Volkswagen amână startul vânzărilor pentru Golf 8 până în 2020. Presa germană susține că producătorul a întâmpinat defecțiuni tehnice

0

Volkswagen a anunțat că va amâna startul vânzărilor pentru Golf 8 până în 2020, însă a negat speculațiile din presa germană potrivit cărora a luat această decizie din cauza unor defecțiuni tehnice.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

La începutul anului trecut, Volkswagen a anunțat că producția lui Golf 8 va începe în iunie 2019, iar prezentarea oficială a fost programată ulterior pentru Salonul Auto de la Frankfurt care va avea loc în luna septembrie.

Cu toate acestea, constructorul german și-a actualizat planurile în această săptămână, atunci când a anunțat că Salonul Auto de la Frankfurt va fi gazda prezentării oficiale a modelului electric Volkswagen ID. În schimb, prezentarea oficială a lui Golf 8 a fost amânată pentru finalul acestui an, în timp ce livrările efective sunt programate să înceapă abia în prima parte a anului 2020.

Noutățile au sosit în paralel cu un articol în publicația germană Bild, care a susținut că Volkswagen a amânat lansarea lui Golf 8 din cauza unor defecțiuni tehnice.

Juergen Stackmann, directorul de marketing al companiei, a confirmat că germanii au înregistrat o serie de defecțiuni tehnice ca urmare a „tehnologiilor avansate” pe care le va avea hatchback-ul compact, însă susține că amânarea vânzărilor este legată de un potențial mai ridicat în prima parte a anului viitor.

„Credem că este mai bine să-l lansăm anul viitor cu pedala de accelerație la maxim. Nu are nicio legătură cu producția. Este o decizie de vânzări, pentru că nu pui mașini sub bradul de Crăciun, când nimeni nu este atent”, a declarat el pentru publicația Automotive News.

Până atunci, Volkswagen va prezenta noul Golf la scurt timp după Salonului Auto de la Frankfurt pentru a oferi…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.