Vodafone dă cadou cel mai tare Huawei și un Mercedes. Ce trebuie să faci

0

Vodafone a anunțat o campanie cu premii. Pe listă se regăsesc un Mercedes C-Class Coupé și telefoane Huawei Mate 20 Pro. Ca să intri în cursă, sunt câțiva pași pe care trebuie să-i urmezi.

Vodafone a anunțat pe 10 decembrie o campanie specială de Crăciun. Premiile oferite de Vodafone sunt: un Mercedes-Benz C-Class Coupé, patru carduri cu câte 12.000 de euro, 40 de telefoane Huawei Mate 20 Pro și premii de un milion de MB în internet mobil. Trebuie să știi însă că această campanie se adresează utilizatorilor cartelei prepay Vodafone.

Vodafone susține că, după succesul campaniei lansate în toamnă, extinde conceptul jocului care stă la baza acesteia. Astfel, le oferă utilizatorilor de servicii preplătite, printr-o versiune actualizată, posibilitatea de a colecta cartoane virtuale care le pot aduce oricare dintre marile premii oferite în cadrul a patru categorii.

Pe primul loc e acel Mercedes. Apoi, e unul dintre cele patru carduri Mastercard puse în joc. Sunt și cele 40 de telefoane Huawei Mate 20 Pro. În final, sunt premii de câte un milion de MB pentru trafic de date. Utilizatorii pot, de asemenea, să câștige mii de premii instant. În plus, datorită unei noi opțiuni integrate în joc, utilizatorii pot împărtăși bucuria Crăciunului și premiile instant cu prietenii lor, care trebuie, de asemenea, să fie utilizatori ai serviciilor preplătite Vodafone.

În prima etapă a campaniei bazate pe acest joc, participanții au câștigat deja peste trei milioane de premii, inclusiv o un autoturism Mercedes-Benz A-Class. Trebuie reținut și că mecanismul jocului le oferă clienților posibilitatea de a câștiga un premiu din cele patru categorii colecționând toate cartoanele corespunzătoare categoriilor respective.

La fiecare reîncărcare a cartelei în contul My Vodafone, un client primește acum două cutii virtuale cu cartoane de colecție (Mystery Box), una pentru el, pe…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.