Vivo ar putea lansa telefonul cu design inedit, pe care ți l-ai dorit mereu

0

Vivo ar putea scoate pe piață telefonul cu cel mai interesant design din câte s-au făcut până acum și avem deja imagini cu el. Ar putea fi un telefon realizat în totalitate din sticlă, dar lipsa anumitor detalii e enigmatică.

Vivo a surprins anul trecut cu modelul NEX S, cu acel ecran imens superb, chiar dacă acea cameră foto retractilă era cam dubioasă.

Anul acesta, te poți aștepta la un design fenomenal, care să te impresioneze și mai mult. Pe Twitter au fost publicate câteva imagini care dezvăluie doar fragmente dintr-un posibil viitor model de telefon al celor de la Vivo.

Modelele precedente ți-au arătat că această companie chinezească este promițătoare și te poți aștepta la telefoane cu design unic. Deocamdată, tot ce se știe despre posibilul viitor gadget de la Vivo este numele de cod: Waterdrop (Picătură de apă).

În cazul în care nu este o simplă “fumigenă”, un astfel de design ar putea să-ți schimbe complet percepția despre telefoane.
Nu există decât două imagini relativ banale, în care apar doar niște colțuri din acel telefon. Evident, e impropriu spus “colțuri”, întrucât designul este cât se poate sinuos, cu margini elegant rotunjite. Îți dă, într-adevăr, o impresie de fluiditate, ca și cum ai ține în mână o tehnologie realizată din apă, completată și de acea nuanță opacă.

Asta ne face să credem că telefonul va fi acoperit în totalitate cu sticlă, fără muchii, fără crestături sau orificii în ecran. De fapt, nu apare nici măcar orificiul pentru microfoane sau pentru difuzor, la fel cum nu…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.