VIDEO | O nouă conferinţă în care Gică Hagi a spus tot ce avea pe suflet! „Regele” nu a putut trece peste ce a observat imediat după partida cu U Craiova: „Lucrurile nu sunt normale!”

0

Gică Hagi se pregăteşte de meciul cu CFR Cluj din campionat, iar „Regele” a vrut să evidenţieze ce a observat imediat după ce Viitorul s-a calificat în finala Cupei României. Hagi susţine că echipa sa merită mai multă atenţie. 

Viitorul s-a calificat pentru prima oară în istorie în finala Cupei României, unde va juca împotriva Astrei! Meciul cu trofeul ”pe masă” se va juca pe 25 mai la Ploieşti, pe stadionul ”Ilie Oană”. Totuşi, în urma meciului cu oltenii Hagi a rămas cu câteva nemulţumiri în privinţa modului în care e mediatizată echipa sa: „Mie îmi pare rău că nu mă întrebaţi sau nu daţi formaţiile să vedeţi cu ce echipă am jucat noi. După meci s-a vorbit puţin, vag… Cel mai în vârstă jucător a fost născut în 1994, ce jucători tineri şi câţi jucători din academie au fost. Să domini Craiova de o manieră incredibiă ca joc, ca fotbal, situaţii de joc… S-a văzut că U Craiova a avut ocazii de gol, dar şi noi am avut ocazii să facem 4-0. Vă spun atât: Băluţă e născut în 1999, Lies Houri e născut în 1996, Ianis în 1998 şi Casap în 1998. Iar cel din atac e născut în 1999. 

Dacă voi credeţi că lucrurile sunt normale… Vorbim despre altceva la TV, nu vorbim despre aceste lucruri. Noi vorbim doar că Viitorul joacă bine, că Viitorul a făcut lucrurile aşa şi nimic. În rest, mutăm discuţia în altă parte, ca să nu vorbim despre aceşti jucători care dau un randament bun în Divizia A şi în acest play-off şi la nivelul fotbalului românesc. E momentul lor şi cred că merită mai multă atenţie, să vorbiţi mai mult despre ei. La TV să se facă dezbateri spunând despre cât aleargă, cât fac, cât pasează, câte goluri dau, câţi kilometri aleargă. Nu se spune nimic, trebuie eu să atrag atenţia, dar vorbim…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.