VIDEO | Fernando Varela, campion cu PAOK, mesaj pentru foştii colegi de la FCSB: ”Capul sus! Să muncească şi să câştige titlul anul viitor!”. Ce spune despre o revenire: ”Nu au nevoie de mine”

0

Corespondenţă ProSport din Salonic (Grecia)

PAOK Salonic este noua campioană a Greciei. Cu doi români actori principali, Răzvan Lucescu şi Alin Toşca, clubul din nordul Greciei cucereşte al treilea titlu din istorie, primul după o pauză de 34 de ani. Însă nu doar cele două nume leagă România de PAOK, ci şi prezenţa constantă pe teren a lui Fernando Varela. Fostul fundaş de la FC Vaslui şi FCSB, Varela a fost unul dintre cei mai buni oameni ai lui PAOK în acest sezon, titular şi integralist în aproape fiecare partidă din drumul alb-negrilor către titlu. 

La finalul partidei cu Levadiakos, 5-0 pe Toumba, partidă în care Varela a şi marcat un gol, fundaşul a discutat în limba română despre prezent şi despre viitorul său.

Fernando, ce simte un fotbalist în momentele astea?
Am venit aici şi clubul nu câştigase nimic. Cu Răzvan, cu jucătorii pe care îi avem am făcut o performanţă foarte mare după 34 de ani, am reuşit să câştigăm titlul şi e cea mai fericită zi pentru mine.

Au fost emoţii în această seară?
Da, eu fost emoţii înainte de meci. Nu ştii ce se poate întâmpla, Levadiakos putea să dea un gol din fază fixă, se putea întâmpla ceva. Dar am dat un gol foarte repede, ne-am liniştit, apoi am dat mai multe goluri.

Ai marcat şi ai aprins peluza lui PAOK!
Da, m-am gândit la asta de multă vreme pentru că la meciul cu AEK când puteam câştiga titlul, arbitrul a anulat golul (n.r. – sezonul trecut, în meciul decisiv cu AEK pentru titlu, atunci când golul marcat de Varela a fost anulat eronat, lucru care a dus la incidentele în timpul cărora patronul rus al lui PAOK a intrat pe teren purtând o armă la brâu).

Mai vorbeşti cu foştii tăi colegi din România?
Vorbesc foarte mult cu Alin (n.r. – Alin Toşca), vorbim în română, vorbesc şi cu Lucescu şi…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.