VIDEO | All Star Game NBA 2019, la Charlotte. Victorie pentru ”Team LeBron”. Kevin Durant, MVP! | Alte sporturi, Sport | Libertatea.ro

0

ACTUALIZARE 18 februarie. Superstarul LeBron James şi coechipierii săi au câştigat All Star Game 2019, meciul vedetelor Ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), învingând cu scorul de 178-164 echipa al cărei lider de o seară a fost grecul Giannis Antetokounmpo.

Pe parcursul acestui meci demonstrativ, în care a accentul s-a pus pe spectacolul ofensiv, în detrimentul apărării, au fost stabilite mai multe recorduri, între care un total de 62 de coşuri de trei puncte, 35 dintre ele fiind reuşite de o singură echipă.

Trofeul rezervat celui mai bun jucător al partidei i-a revenit lui Kevin Durant, component al „Team LeBron”, în timp ce Giannis Antetokounmpo a fost cel mai bun marcator, cu un total de 38 puncte.

LeBron James a înscris 19 puncte în acest joc, în care a egalat recordul de participări (15) la All Star Game, deţinut de Kobe Bryant.

„King James” a obţinut a doua sa victorie consecutivă după schimbarea formulei de desfăşurare a All Star Game, care nu se mai dispută, din 2018, între selecţionatele Conferinţei de Est şi Conferinţei de Vest, ci între echipe formate în mod liber de către cei doi căpitani.

Kevin Durant, 31 de puncte, a fost declarat MVP.

 

All Star Game NBA 2019:
„Team LeBron”: LeBron James (LA Lakers), Kevin Durant (Golden State Warriors), Kyrie Irving…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.