Victoria și David Beckham au sărbătorit 20 de ani de căsnicie

0

Victoria și David Beckham aniversează 20 de ani de căsnicie, iar cei patru copii ai lor s-au întrecut în mesaje emoționante. Victoria și David s-au căsătorit în 1999, la Luttrellstown Castle, în Irlanda. The Sun a scris despre eveniment că „în timpul ceremoniei, cei doi au stat pe tronuri în timp ce și-au rostit jurămintele, iar amândoi au optat pentru ținute complet albe.” Cuplul a vândut imaginile de la nuntă publicației OK! magazine pentru 1.4 milioane de dolari. 20 de ani mai târziu, familia Beckham este formată din șase membri.

Pentru a marca această zi specială, Victoria a postat pe Instagram mai multe imagini de la nuntă, cu descrierea: „Astăzi se împlinesc 20 de ani. Te iubesc atât de mult @davidbeckham.” David a postat, de asemenea, un mesaj aniversar, alături de câteva fotografii cu soția lui. „WOW 20 de ani , uite ce am creat împreună ♥️ Te iubesc atât de mult ♥️ @victoriabeckham @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #HarperSeven ♥️”, a scris fostul jucător de fotbal.

Între timp, fiul lor cel mare, Brooklyn, a postat o fotografie cu părinții lui, scriind: „Aniversare fericită mama și tata, vă iubesc atât de mult. Să aveți o zi incredibilă.” Romeo Beckham le-a transmis un mesaj părinților lui pe aceeași rețea socială: „Aniversare fericită celor mai buni părinți. Vă iubesc foarte mult.” Cruz le-a urat Victoriei și lui David aniversare fericită „celor mai incredibili părinți, însemnați totul pentru mine. Vă iubesc foarte mult, nici nu aveți idee. Vă mulțumesc pentru toate momentele incredibile pe care le-am avut.”

Și deși Harper nu are încă un cont de Instagram, David Beckham le-a arătat fanilor săi pe Instagram Story felicitarea…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.