„Viciere de rezultat!” Edi Iordănescu a „tunat” la finalul înfrângerii cu FC Botoşani: „Sunt în joc cariere, meserii, ajungem pe pastile! Mă deranjează”

0

Edi Iordănescu (40 de ani) a fost extrem de supărat la finalul meciului FC Botoşani – Gaz Metan 1-0. Antrenorul ardelenilor a catalogat drept „viciere” de rezultat faza la care trupa lui Liviu Ciobotariu a primit penalty-ul din care a câştigat, dar şi faza la care Marius Constantin (32 de ani) a primit cartonaş roşu pentru că l-ar fi înjurat pe unul dintre asistent.

„Au fost trei puncte luate. Am încercat odată cu trecerea vârstei să fiu mai echilibrat, să susţin arbitrajele indiferent de decizii, a fost viciere azi. Nu am comentat programările. Am încercat să avem o abordare mai conservatoare în prima repriză, pentru că mi-a fost frică să nu pierdem în repriza a doua. Vine momentul din minutul 42, 43 şi intrăm la cabine cu dezavnataj. A fost un penalty pe care nu ştiu cum să-l cataloghez. Fundaşul Mediaşului e interpus între adversr şi minge, el e pe poziţie statitcă, nu dă atac de deposedare, nu dă nimic, e pe traiectorie. E static, ce să facă? Să se dea la o parte? Nu poţi să dai penalty. Rupi echilibrul şi după vii, cu 25 de minute înainte de final, pentru că vii şi spui că te-a apostrofat fundaşul central. Dacă persită, atunci dai roşu. E viciere de rezultat. Îmi pare rău, pentru că nu vreau să comentez arbitrajele.

Am sărit de pe bancă şi am ieşit de pe teren. Dacă eu văd de pe diaognală, de la 60 de metri… Greşeala e omenească, dar astfel de decizii sunt simple. Echipele au încercat, a fost un joc disputat. Despre această delegare nu vreau să vorbesc, sper să crească şi să se uite de trei ori până în următoarea etapă. Sper că vede şi el că sunt în joc cariere, meserii, ajungem pe pastile, îţi vezi familia la două, trei săptămâni. Mă deranjează maniera.”, a spus Edi Iordănescu, vineri, la DigiSport, după meci, a spus…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.