Viața de după fotbal a lui Cosmin Bărcăuan. I-a găzduit pe Firea și Pandele la pensiunea lui de lângă Salonic!

0

 

Oamenii se pot schimba! Și ajung să-și modifice modul de trai, departe de lumea în care au trăit până la un moment dat, departe de lumina reflectoarelor sau de o viață de Champions League.

Acesta este și cazul lui Cosmin Bărcăuan. Fost fotbalist la U Craiova și la Dinamo, campion, câștigător al Cupei României, internațional la echipa națională, apoi apărător la Șahtior Donețk sub comanda lui Mircea Lucescu, cu care a jucat în grupele Championsa League. A mai cochetat și cu Rusia, Krîlia Sovetov Samara, după care a ajuns în 2006 în Grecia. Ceea ce avea să-i schimbe viața pentru totdeauna! La 28 de ani a ajuns la PAOK Salonic, a cunoscut-o pe Vaso, soția lui, cu care are doi copii, Cosmin junior și Evalena.

Alături de copiii lor, Cosmin jr și Evalena

Stabilit de 12 ani în Grecia

Cu toate că și-a păstrat fizicul pe care-l avea ca fotbalist, ușor grizonant și cu barba ce-a luat loc barbișonului de „mușchetar” de când alerga mingea pe teren, orădeanul a trecut de la viața de Audi Q7, pe care a dat aproape 100.000 de euro când a apărut primul model, la cea de „casă pe roti”, o rulotă cu care merge în vacanță alături de cei dragi. Este și-o metaforă, întrucât, dacă nu se uita și nu-i păsa prea mult de bani pe vremea „cealaltă”, omul a ajuns un familist convins, precaut când vine vorba de cheltuieli, mai ales că trebuie să vadă și de viitorul celor mici, dar și de-o pensiune pe care el și Vaso o au la Petralona, la o jumătate de oră de Salonic, la câțiva kilometri de cea mai apropiată stațiune la Marea Egee.

Cosmin Bărcăuan și soția sa Vaso au în Grecia o afacere de familie: un minihotel cu 10 camere

Bărcăuan se ocupă de pensiune în paralel cu fotbalul. Doar atunci se desparte de familie. A început prin a fi antrenor la echipe din ligile inferioare elene, pe una, Lacuma, ducând-o în liga a treia, și-a luat și licența…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.