Vedete devenite „umbre”! Doi fotbalişti de la FCSB dezamăgesc de la meci la meci. Avertismentul primit: „Nu se compară evoluţiile. Ce se întâmplă cu băiatul ăsta?”

0

Florentin Matei (25 de ani) şi Adrian Stoian (28 de ani) rămân enigmele din echipa FCSB-ului. Niciunul nu a jucat un meci întreg de la transferul la vicecampioana României, iar evoluţiile lor au mai degrabă dezamăgitoare. Semne de întrebare au început să-şi pună şi cei de la FCSB, iar Helmuth Duckadam a vorbit, la ProSport LIVE, despre cele două vedete.

Mihai Teja a adăugat încă o bilă neagră în dreptul său, luni, pe Arena Naţională, unde FCSB a suferit o înfrângere în faţa Viitorului, scor 2-1. Doar Florentin Matei a jucat, fiind introdus pe teren în minutul 46, chiar după pauză, când i-a luat locul lui Dragoş Nedelcu. În schimb, Adrian Stoian a fost reţinut pe bancă de Mihai Teja, iar misterul din jurul evoluţiilor celor doi se adânceşte. 

Duckadam a privit istoricul celor doi şi a tras concluziile: „Da, credeam că vor aduce mai multă valoare jocului. De la Matei avem mai multe aşteptări. Pe Stoian nu-l cunoşteam atât de bine, dar de la Matei aveam aşteptări mai mari, pentru că am văzut evoluţiile sale de la Astra. Din păcate, nu se compară evoluţiile de acum cu cele de la Astra”, a declarat preşedintele de imagine al FCSB, la ProSport LIVE. 

Stoian l-a dezamăgit şi mai tare pe fostul portar al finalei de la Sevilla, care a evidenţiat greşelile care, probabil, l-au trimis pe bancă: „Nu mi se pare (n.r. întrebat dacă e greşit că Teja îl ţine pe bancă sau în afara lotului). Am spus că a fost cel mai spectaculos transfer care s-a făcut în România în ultima perioadă, am avut mare încredere în el. Dar văzându-l la ultimele meciuri în care practic a dat două pase de gol adversarilor, mi-am pus întrebarea: ‘Ce se întâmplă cu băiatul ăsta?’. La centrul terenului dai o pasă la adversar şi îl pui pe contraatac şi se întâmplă de…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.