”Vând tot! Pe mine nu mă mai întrebați de campionat”

0

Teja i-a promis lui Becali o echipă care nu va mai sta la discuții cu echipele mici din Liga 1. FCSB a avut posesie la Călărași, dar mingea a circulat mai mult în lateral și în spate. În primele 30 de minute, roș-albaștrii au controlat jocul și au deschis scorul printr-o execuție de clasă a briliantului Dennis Man (16), la singurul șut pe poartă expediat de vicecampioană în prima repriză.

Dunărea lui Dan Alexa a egalat prin Ndiaye Mediop (30), în urma unei greșeli grave comise de portarul Bălgrădean. Goalkeeperul a degajat la bătaie o minge spre mijlocul terenului, Tănase a pierdut duelul aerian, balonul a ajuns la 16 metri, căpitanul Planici s-a eliminat ușor, iar Bălgrădean a scăpat pe sub el șutul lui Mediop, care a semănat mai degrabă cu o pasă la portar. Astfel, prima repriză s-a încheiat egal, 1-1.

Fotbaliștii Dunării Călărași s-au autodepășit în meciul cu FCSB FOTO: Raed Krishan / Gazeta sporturilor

Becali: „Teja n-are cu cine”

Gigi Becali a luat foc după meci. „Nu sunt nervos. Am ajuns la concluzia că în România nu există fotbal. E circăleală. Dacă noi suntem Steaua și nu batem la  Călărași înseamnă că nu avem calitate. Avem nevoie de fundași centrali. Nu avem portar. Încerc să repar. Dacă pot, dacă nu, mă retrag. Matei e fotbalist. Nu mă intersează ce a jucători a folosit Teja. Nu m-am băgat, nu mă bag. Eu îl scoteam însă pe Coman, când l-a băgat pe Ghonere, în locul lui Tănase. Pentru titlu se bat CFR Cluj și Craiova. Pe mine nu mă mai întrebați de campionat. Puneți-mă lângă Hagi. Cum să iau campionatul cu Planici, cu Bălgrădean, cu Stoian, cu Nedelcu? I-am zis lui Teja să nu fie supărat, că n-are cu cine. Numai să fiu bolnav la cap să mai spun că mă bat la campionat. Trag, dar nu am cum să câștig campionatul. Vând tot! Am și vorbit cu impresarii”, a declarat patronul FCSB.

Gnohere a ratat o…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.