„Va fi infern în Sala Dinamo, la returul cu Sporting. Nici nu mă gândesc să nu ne calificăm”. Toate biletele pentru meciul care poate califica trupa din Ştefan cel Mare în „optimile” Ligii Campionilor s-au epuizat! Rolul suporterilor, decisiv

0

Dinamo Bucureşti a ajuns la 60 de minute de calificare în optimile de finală ale Ligii Campionilor, o performanţă incredibilă pentru handbalul masculin. Rezultatul înregistrat în deplasare, în manşa tur a play-off-ului cu Sporting Lisabona, scor 31-32, îi oferă perspective foarte bune, mai ales că va juca într-o atmosferă  de vis. Toate biletele au fost deja epuizate, iar suporterii au promis un spectacol cum nu s-a mai văzut vreodată în Sala „Dinamo”.

  • Jucătorii echipei Dinamo s-au reîntors acasă cu avionul suporterilor, închiriat special de aceştia pentru jocul de la Lisabona.
  • În ultimii 25 ani, de când a fost reformată competiţia, doar Constanţa (2010) şi Dinamo (2019) au trecut de faza grupelor Ligii Campionilor.

Dinamo Bucureşti a avut un meci în care a trecut des de la agonie la extaz şi invers în partida tur de la Lisabona. În prima parte, campioana României a condus cu trei goluri şi a avut două ocazii să se desprindă şi la patru goluri. În partea secundă, a venit şi reversul medaliei, alb-roşii au fost conduşi cu cinci goluri (31-26). Până la urmă, băieţii lui Constantin Ştefan au avut un final în forţă şi au restabilit egalitatea, 31-31. Sporting a ieşit învingătoare, după un gol marcat cu două secunde înainte de final.

„Ne bucurăm că am scos un rezultat bun în perspectiva meciului retur, am pierdut cu 32-31, dar putea să fie şi egal. Am avut şanse în meci să ne desprindem de ei de două ori, când conduceam la trei goluri. Până la urmă este bine că s-a terminat şi aşa şi sperăm ca joi să tranşăm totul în favoarea noastră.

Am tras speranţe că nu vom pleca învinşi de acolo, pentru că s-a pregătit bine jocul. Dar până la urmă, să pierzi la un gol într-o primă manşă în deplasare este un rezultat OK. Joi vom juca în faţa publicului nostru, sala va…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.