Update: Imagini noi cu viitorul BMW Seria 7 facelift: modificări estetice și îmbunătățiri la nivelul motorizărilor

0

Viitorul BMW Seria 7 facelift a „ajuns pe internet” înainte de prezentarea oficială. Imaginile au fost realizate în cadrul unui eveniment privat, iar la scurt timp, modelul a apărut și în configuratorul producătorului bavarez.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Update: 09.01.2019

Departamentul de comunicare din cadrul BMW nu are o săptămână prea bună. În cursul zilei de ieri, o serie de imagini cu viitorul Seria 7 facelift realizate în cadrul unui eveniment privat au ajuns pe internet. Acum, în configuratorul BMW au fost încărcate primele fotografii cu noul vârf de gamă dezvoltat de nemți.

Dacă primele fotografii au fost realizate doar cu zona frontală a lui Seria 7 facelift, acum avem ocazia să admirăm și partea posterioară a limuzinei. Aici, nemții au operat câteva modificări discrete la nivelul spoilerului, în timp ce stopurile sunt acum „conectate” de o bandă luminoasă extrem de subțire. 

Prezentarea oficială a viitorului BMW Seria 7 facelift va avea loc săptămâna viitoare. 

Știrea inițială: 08.01.2019

Încă de la începutul anului trecut știam că BMW va prezenta Seria 7 facelift în cursul anului 2019. Iar momentul mult așteptat de fanii constructorului bavarez se apropie cu pași mari.

Constructorul german a ales să nu demareze o campanie de promovare bazată pe teasere foto și video, dar în schimb, nemții au pregătit o serie de evenimente dedicate clienților.

În cadrul unui astfel de eveniment defășurat în SUA, un invitat a fotografiat viitorul Seria 7 facelift. Exemplarul nu era acoperit de camuflaj, iar astfel avem ocazia să admirăm modificările de design pregătite de BMW în zona frontală.

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.