Unde se duce Andreea Marin la fiecare sfârșit de săptămână. „Dorm mai puțin. Dar nu renunț”

0

Fosta zână a Surpizelor face eforturi pentru a se simți cât mai bine din punct de vedere fizic. După ce chiar la începutul acestui an a făcut o cură de detoxifiere, acum vedeta de televiziune a mărturisit că a mers din nou la clinica de specialitate din Brașov. Andreea Marin, care recunoaște că face eforturi pentru a putea ajunge la clinica respectivă, se supune mai multor tratamente de îngrijire și înfrumusețare.

„Pregătită de decolare! ? Glumesc, sunt din nou la Brașov, așa încerc să fac la fiecare început de an, să încep cu dreptul și cu energie bună: fac o cură de 4 zile, mai mult nu reușesc, vin doar spre weekend, pentru o combinație de dieta Master Detox și sport intensiv, saună, colema pentru curățarea intestinelor și restabilirea tranzitului intestinal, yoga, meditație, terapie cu ozon, hammam, masaj Thai și anticelulitic, drenaj limfatic, tratament bio facial, apoi ma întorc acasă și fac sport la sala, pilates, menținând și o dietă pe principii corecte învățate aici, dar nu foarte restrictivă, și fac apoi tot posibilul să mai revin un weekend, în principal pentru a învața să gătesc rețete noi și să experimentez terapiile abia apărute, căci an de an sunt aduse aici inovații.

În imagine, am încercat pentru prima dată sauna cu ozon și nu am regretat. ? Pe scurt, vă pot spune că sauna cu ozon ajută la înlăturarea excesului de grăsime, redă finețea și elasticitatea pielii. Sportivii de performanță apelează la sauna cu ozon, fiind eficientă în îmbunătățirea performanței și in reducerea perioadei de recuperare. Stimulează performanțele fizice și mentale. Efectul e antitoxic, imunostimulator, antiseptic, grăbind vindecarea afecțiunilor pielii și sedativ asupra sistemului nervos central, ceea ce duce la eliberarea stresului mental și fizic. Stimulează metabolismul oxigenului și intensifică circulația, protejând…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.