Unde au ajuns actorii din filmele Harry Potter acum

0

Filmele Harry Potter au făcut istorie în lumea cinematografiei, fascinând copii, adolescenți și adulți deopotrivă.

Moștenirea francizei încă trăiește în filmele din seria Fantastic Beasts, însă filmele de care oamenii se simt cel mai mult atașați rămân cele cu Harry Potter. Desigur, ele s-au terminat acum aproape un deceniu, în 2011 (da, chiar a trecut atât de mult timp). Însă ce s-a întâmplat cu actorii care au portretizat personajele din filme – atât cele iubite, cât și cele detestabile? Unii din ei au continuat cu actoria, alții au apucat-o pe alte căi. Iată mai jos unde au ajuns actorii preferați din Harry Potter la aproape zece ani de la ultimul film:

Evanna Lynch (Luna Lovegood)

Spre deosebire de ceilalți colegi ai săi, Lynch nu a avut vreo experiență actoricească înainte de a juca rolul Lunei. Era o mare fană a cărților, iar când producătorii au anunțat că se va organiza un open casting pentru rolul Lunei, aceasta s-a prezentat la audiții și a fost aleasă din 15.000 de fete, mulțumită cunoștințelor ei despre universul cărților Harry Potter și a afinității pentru personaj.

Lynch a ajuns să mai joace și în alte filme odată ce a terminat cu franciza Harry Potter. În 2015, a avut rolul principal în drama independentă My Name Is Emily. În 2018, a participat la emisiunea de dans Dancing with the Stars de pe ABC, unde a ajuns până în finală.

Maggie Smith (Minerva McGonagall)

Smith era o figură proeminentă în lumea actoriei înainte de a juca rolul Minervei. Ea avea deja un portofoliu de roluri jucate pe scenă, pe micile și marile ecrane. A apărut în șapte din cele opt filme ale seriei Harry Potter.

După ce a lăsat rolul de profesoară vrăjitoare adorabilă în urmă, Smith a mai jucat în multe producții, inclusiv în serialul Downton Abbey, pentru care a primit un premiu Golden Globe și două premii Emmy. În 2020, o vom putea…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.