Un fost membru important din echipa Serenei Williams a ajuns în arestul poliţiei. Acuzaţiile care i se aduc: va fi judecat în timpul Roland Garros-ului

0

Robbye Poole, fost sparring partner al Serenei Williams şi colaborator al canadiencei Eugenie Bouchard, a ajuns în arestul poliţiei din Florida, pe data de 5 mai, fiind anchetat în urma unui accident rutier, anunţă Tennis.life. Printre multiplele acuzaţii care i se aduc americanului în vârstă de 32 de ani se numără fuga de la locul accidentului, fals în declaraţii şi obstrucţionarea investigaţiei.

Potrivit sursei citate, Robbye Poole a fost implicat într-un accident rutier pe data de 26 aprilie, în Palm Springs, în jurul orei 23:00. Şoferul celei de-a doua maşini implicate, în vârtsă de 53 de ani, a raportat poliţiei că şoferul a părăsit imjediat locul accidentului. Bărbatul a fost transportat la spital de echipajul de pompieri, având traumatisme la nivelul gâtului şi al spatelui. Documentele consultate de jurnaliştyii americani au relevat faptul că Poole a minţit în primă fază, susţinând că nu s-a aflat la volan, asta în ciuda faptului că avea o tăietură pe frunte, iar Range Roverul său era avariat.

La sugestia anchetatorilor, Poole a acceptat să se predea, pe 5 mai, însă a fost eliberat pe cauţiune, pentru 3.000 de dolari, procesul său fiind programat pentru 6 iunie (zi în care SErerna Williams ar putea juca semifinală la Roland Garros).

Un produs al sistemului educaţional american, apropiat al lui John Isner din perioada Colegiului, Robbye Poole a ajuns în echipa Serenei Williams în primăvara lui 2015. Aflată în căutarea unui înlocuitor pentru germanul Sascha Bajin, Serena i-a cerut o recomandare partenerului său din Cupa Hopman, John Isner, acesta îndrumând-o către Poole. În trei ani de colaborare, Williams a câştigat trofee la Miami, Roland Garros şi Wimbledon. Un personaj important în cadrul documentarului din 2016, „Being Serena”, Robbye…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.