Un documentar despre viața, cariera și accidentul lui Michael Schumacher va fi lansat în decembrie: „Cariera lui merită să fie sărbătorită”

0

Un documentar despre viața, cariera și accidentul lui Michael Schumacher va fi lansat în cinematografe în luna decembrie și va include interviuri cu familia germanului și imagini de la împlinirea vârstei de 50 de ani.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Michael Schumacher va beneficia la sfârșitul acestui an de un film documentar realizat de producătorii Benjamin Seikel și Vanessa Nocker.

Documentarul se va numi simplu „Schumacher” și a primit sprijinul direct al familiei septuplului campion mondial, astfel că include interviuri cu soția sa Corinna, tatăl său Rolf, copiii săi Mick și Gina, dar și cu personaje importante din cariera sa în sporturile cu motor.

Documentarul va aborda atât copilăria lui Schumacher, care include zilele petrecute în karting în localitatea natală Kerpen, cât și victoriile și titlurile mondiale, inclusiv cu imagini care până în prezent nu au mai fost difuzate niciodată.

Pe de altă parte, documentarul va include în premieră o serie de informații oficiale despre accidentul pe care Schumacher l-a suferit la schi în luna decembrie a anului 2013 și în urma căruia încă se recuperează. De altfel, familia nu a furnizat informații despre actuala stare de sănătate a lui Schumacher.

Documentarul este realizat la 50 de ani de la nașterea lui Schiumacher și la 25 de ani de la primul titlu mondial cuerit de pilotul german în 1994.

„Este un an important pentru Michael Schumacher. A împlinit 50 de ani în ianuarie, iar în noiembrie se împlinesc 25 de ani de la primul sau titlu mondial. Suntem entuziasmați să avem cooperarea familiei lui Michael Schumacher și a managementului său. Fără sprijinul lor, acest documentar nu ar fi fost posibil”, a declarat Seikel.

Documentarul va fi lansat în…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.