Un club și-a informat fanii pe rețelele de socializare că un jucător a murit

0

Cei de la Ballybrack FC au vrut să amâne meciul din week-end cu Arklow Town și au reușit să obțină. Celelalte echipe din campionat au ținut momente de reculegere la toate meciurile din runda respectivă, iar jucătorii au purtat banderole negre.

Fernando Nuno La Fuente Saiz era însă bine sănătos, acasă, în Galway, a anunțat theirishtimes.com.

„Mi-am sunat familia în Spania, ca să-i liniștesc înainte să citească așa ceva. Eu n-am mai jucat la Ballybrack din septembrie, de când m-am mutat în Galway”, a spus spaniolul. Dar familia lui a primit numeroase mesaje de condoleanțe.

Fernando Lafuente Saiz , jucătorul „omorât” de propriul club

Secretara și-a prezentat demisia

Secretara clubului Ballybrack FC, cea care a postat acel mesaj, și-a prezentat demisia. Clubul și-a cerut scuze, susținând că a fost o „greșeală de neiertat”.

„Am aflat că am «murit» de la colegi care m-au sunat”, a dezvăluit spaniolul. Acesta lucrează în domeniul IT și s-a mutat din Spania în Irlanda după ce a primit o ofertă foarte bună.

„Clubul și-a prezentat scuze, dar mie situația mi s-a părut și un pic distractivă. Bine că nu e nimeni rănit”, mai spus jucătorul spaniol.

Întrebat ce crede despre gestul macabru al clubului său pentru a amâna un meci în deplasare, spaniolul a spus. „Nu-mi pasă de ce au făcut-o. Nu mă mai duc acolo. Am fost unul dintre cei mai buni jucători din această echipă.

Mi-au spus că a fost decizia unui om din club de a anunța asta. Am luat partea distracivă a situației, cu toate că e ciudat să asiști la propria ta moarte”, a mai declarat Fernando Nuno La Fuente Saiz. 

Și alte cluburi s-au dus după fentă și au deplâns dispariția jucătorului spaniol

Scuzele celor de la Ballybrack


FOTO | Coadă la Catedrala Mântuirii Neamului. Când se va încheia programul de vizitare

Şedinţă solemnă la Parlament, dedicată…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.