ULTIMA ORĂ: Răspuns ferm în cazul „Şumudică la FCSB”. Anunţul care nu lasă loc de interpretări a fost făcut în direct

0

Dumitru Dragomir (73 de ani) nu crede în posibilitatea ca Marius Şumudică să colaboreze vreodată cu Gigi Becali (60 de ani), antrenor-patron, la FCSB. „Oracolul” spune că actualul antrenor de la Al Shabab, din Arabia Saudită, n-ar sta „nici două ore” cu latifundiarul ca patron al echipei. Şumudică a anunţat că e gata să plece de la Al Shabab din cauză ca fanii nu-l au la inimă.

Şumudică a făcut minuni cu Al Shabab în acest sezon şi e pe locul trei în clasamentul din Arabia Saudită, după 27 de meciuri, ceea ce înseamnă că Budescu, Găman şi compania ar putea participa în Liga Campionilor Asiei în sezonul viitor. Totuşi, Şumudică ar putea pleca după declaraţiile pe care le-a făcut la finalul ultimei partide, cu Al Batin (2-1). S-a spus că, în cazul în care va pleca, Şumudică ar fi o variantă pentru banca tehnică a FCSB.

Dragomir nu crede în această variantă: „Vedeţi-vă de treabă. Şumudică nu stă două ore cu Gigi patron. El e un caracter puternic, care a răzbit pe puterile lui. Ăsta nu a fost ajutat în carieră. E antrenor, băi, fraţilor, e antrenor cu rezultate”, a spus Dragomir, la Digi Sport.

„Shabab, cu Şumudică antrenor, e pe locul 3. Vor trebui să mă mai suporte trei meciuri şi apoi să-şi aleagă ce antrenor vor. Eu respect mult clubul. Echipa aceasta nu a fost niciodată pe locul 3 în ultimii ani. Sunt al doilea antrenor din istoria clubului care a făcut 50 de puncte şi cred că merit mai mult respect din partea lor, dar nu e o problemă”, a fost declaraţia războinică a lui Marius Şumudică după victoria cu Al Batin, scor 2-1.

Discursul acid al lui Marius Şumudică nu s-a încheiat aici. Extrem de deranjat de modul în care a fost tratat după înfrângerea din runda precedentă, 0-4 cu Al Ahli, Şumudică şi-a continuat tirada.

„Am câştigat atâtea meciuri şi, după o singură…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.