ULTIMA ORĂ: Primele două transferuri în „era Teja”, anunţate de Becali: „Am rezolvat cu amândoi!” Urmează alte două mutări la insistenţele noului antrenor de la FCSB

0

La puţin timp după ce l-a confirmat pe Mihai Teja (40 de ani) în funcţia de antrenor principal al celor de la FCSB, Gigi Becali (60 de ani) a anunţat că a rezolvat transferurile lui Iulian Cristea (24 de ani), de la Gaz Metan Mediaş, şi Andrei Cristea (34 de ani), de la Poli Iaşi. Urmează şi Antoni Ivanov şi Boubacar Fofana, ambii de la Gaz Metan, după cum dezvăluie omul de afaceri.

„Am vorbit cu el şi mi-a plăcut că are personalitate. A zis «Nea Gigi, vrei posesie? Atunci lasă-mă să iau pe cine vreau!». Bine, mă, tată. Să vedem ce poţi. Şi îi aduc pe cine vrea, îi fac toate poftele. Şase luni nu mă bag, îl las pe el. Dar dacă nu ia campionatulm va fi vai de capul lui!”, a declarat Gigi Becali, pentru fanatik.ro, înainte să dezvăluie că deja a trecut la fapte.

Astfel, Iulian Cristea şi Andrei Cristea, primele două ţinte ale perioadei de mercato din iarnă, vor îmbrăca tricoul FCSB-ului, urmând ca Boubacar Fofana  (29 de ani – mijlocaş la închidere) şi Antoni Ivanov (23 de ani – extremă dreapta) să fie aduşi la cererea lui Teja: „Cu Cristea am rezolvat, cu amândoi (n.r. Iulian Cristea şi Andrei Cristea). Pe fundaşul central, l-a vrut şi el. Mi-a spus şi că mai poate creşte ca valoare. Îi aduc şi pe ceilalţi doi de i-a dorit el special (n.r. Boubacar Fofana şi Antoni Ivanov)”, a mai spus latifundiarul din Pipera.

La 24 de ani, Iulian Cristea a fost reprofilat din mijlocaş defensiv în fundaş central şi vârsta îi permite lui Becali să spere că, în viitor, va obţine o sumă importantă în schimbul său. Sezonul acesta, Cristea a jucat în 16 meciuri pentru Gaz Metan, marcând de două ori.

Andrei Cristea, în schimb, e adus ca soluţie de avarie fie în cazul plecării lui Gnohere, fie pentru a fi folosit în meciurile în care francezul nu poate juca. Rămas în memoria fanilor pentru dubla…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.