ULTIMA ORĂ: Presa arabă anunţă că Olăroiu a spus „DA” şi a acceptat un salariu uriaş la noua echipă!

0

Cosmin Olăroiu (49 de ani) va schimba echipa şi se va întoarce la Al Hilal, formaţia din Arabia Saudită pe care a mai antrenat-o între 2007 şi 2009 şi care i-a pus pe masă 7,5 milioane de euro pentru un contract pe un an şi jumătate, anunţă arabii de la kora.com.

Oli se află în vacanţă după ce a terminat pe locul cinci cu Jiangsu Suning ultimul sezon din China, iar presa de la Riad anunţă că s-a întâlnit cu oficialii lui Al Hilal pentru o rundă de tratative. Una care s-a concretizat, iar noul contract va fi semnat în cursul zilei de sâmbătă! Ciudat este că Al Hilal e prima în clasament, cu trei puncte peste Al Nasr, altă echipă care l-a dorit pe Olăroiu, dar antrenorul portughez Giorgio Jesus a intrat în conflict cu conducerea. Conform ziariştilor saudiţi, lusitanului i s-a pregătit plecarea pentru că nu l-a folosit pe Omar Abdulrahman, cel pe care multe voci îl consideră cel mai bun jucător arab al momentului. Dacă Oli refuza, Al Hilal îl avea pe listă pe Zoran Mamic, antrenorul lui Al Ain.

Al Hilal a avut concurenţă

Mulţumiţi de parcursul lui Olăroiu, care a dus echipa de la retrogradare pe locul al cincilea, şefii lui Jiangsu „au tras” de Oli, pe care încă vor să-l convingă să semneze prelungirea contractului care expiră în iarna anului viitor: „Clubul a fost mulţumit de progresul echipei, nu s-a investit aşa cum s-a spus pe aici, 300 de milioane sau aberaţiile astea. Nu eram o echipă de top şi nu aveam obiective pe care le-au inventat unii. Nu s-a pus problema să ne dea afară, aşa cum s-a vehiculat, niciodată. Dimpotrivă, ni s-a propus prelungirea contractului. Noi mai avem contract până în noiembrie 2019. Vom vedea dacă voi prelungi, trebuie să existe o ofertă şi le voi da un răspuns”, a dezvăluit Olăroiu, de curând, la Telekom Sport.

În plus, în ultimele săptămâni s-a vorbit…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.