ULTIMA ORĂ: I-au vrut pe Dică şi Uhrin, dar au ales pe altcineva! Cine e noul antrenor de la Concordia Chiajna

0

Adrian Falub (47 de ani) a câştigat duelul de la distanţă cu Nicolae Dică şi Duşan Uhrin Jr. şi va fi noul antrenor al Concordiei Chiajna. Fostul tehnician de la Universitatea Cluj a plecat, marţi dimineaţă, dinspre Dej spre Bucureşti, iar în această seară va fi prezent la o discuţie decisivă cu Cristi Tănase, preşedintele Consiliului de Administraţie de la Concordia.

Imediat după demiterea lui Dorinel Munteanu, ilfovenii şi-au creionat o listă pe care au ajuns şase antrenori, printre care Dică şi Uhrin Jr., dar, în cele din urmă, l-au preferat pe Adrian Falub, antrenorul plecat în luna octombrie de la Universitatea Cluj pentru a le face loc lui Bogdan Lobonţ şi Adrian Iencsi.

Din informaţiile ProSport, cele două părţi au ajuns la un acord verbal, motiv pentru care Falub a plecat deja spre Bucureşti, unde urmează să aibă o întrevedere cu Cristian Tănase, factorul de decizie de la Concordia Chiajna.

În urmă cu o lună, noul antrenor al ilfovenilor a vorbit despre ultima sa experienţă ca antrenor, la Universitatea Cluj, în liga secundă: ”A renunţat U Cluj la mine, nu am plecat eu. Din ce discuţii am avut, din motive estetice, că nu am arătat bine.

În rest, nu mi s-a reproşat nimic. Nu ştiu de ce, aveam şapte meciuri fără înfrângere, echipa începuse să joace, eram convins că o să vină şi rezultatele, a doua parte a campionatului era imposibil să nu fie bună pentru noi”, a spus Falub la ProSport LIVE, pe 7 decembrie.

Nu este prima experienţă a lui Falub în Ilfov. Între noiembrie 2015 şi iunie 2016, el a stat pe bancă în 24 de meciuri, dar a plecat la finalul sezonului. A urmat, apoi, o experienţă foarte scurtă la UTA Arad şi una la Universitatea Cluj.

Falub şi-a început cariera de antrenor în 2006, la Universitatea Cluj, şi în majoritatea timpului a pendulat între echipe cu…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.