ULTIMA ORĂ | Gabriel Tamaş iese din arest: „Astăzi va fi eliberat!”. Fanii lui Hapoel Haifa vin la tribunal

0

Gabriel Tamaş a fost prins băut la volan, fundaşul lui Hapoel Haifa rulând la bordul unei limuzine cu 205 km/h. De marţi, apărătorul de 35 de ani este după gratii, iar acum va apărea din nou în faţa judecătorilor, care, conform spuselor avocaţilor românului, va fi eliberat. La tribunal şi-au anunţat prezenţa în număr mare şi suporterii lui Hapoel Haifa.

Presa din Israel a luat legătura cu reprezentanţii legali ai lui Tamaş, iar aceştia au anunţat. „El va fi eliberat astăzi şi apoi o să luptăm pentru a arăta că este nevinovat”, au spus aceştia pentru Sport5.co.il. Cei doi avocaţi ai românului sunt Tomer Nagola şi Eitan Stoller, patronul lui Hapoel Haifa hotărând să-i angajeze după ce primul avocat al jucătorului născut în Braşov nu a reuşit să-l scape de arest.

Acum, la tribunal, Tamaş va fi susţinut de soţia sa, Ioana, şi de zeci de fani ai lui Hapoel Haifa. De asemenea, patronul formaţiei a decis, ca în ciuda clauzei anti-alcool (care prevedea ca acordul să fie rupt dacă Tamaş va avea asemenea abateri), să-i acorde încă o şansă românului.

De-a lungul timpului, Gabriel Tamaş a avut numeroase escapade bahice, inlcusiv atunci când era convocat la echipa naţională. Fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, a făcut dezvăluiri îna cest sens şi consideră că are o parte de vină pentru decăderea fundaşului de 35 de ani. ”Îmi asum vina. După un meci disputat de echipa naţională în Belarus, Tamaş s-a făcut praf şi a avut o atitudine nepotrivită faţă de selecţioner. Nu mai ştiu cine era antrenor.

Sigur, nu era Victor Piţurcă. În loc să-l las pe aeroport, l-am iertat şi, din păcate, nu s-a învăţat minte. După câteva luni, a comis-o din nou şi a ratat turneul din America. Atunci l-am trimis pe regretatul Didi Prodan să-l recupereze…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.