ULTIMA ORĂ: E iminent! VIDEO | Avocaţii lui Griezmann au mers la Liga Spaniolă să depună banii pentru clauza de reziliere: transferul la Barcelona a intrat în linie dreaptă

0

  • Transferul  lui Griezmann a intrat în linie dreaptă! Mutarea la Barcelona e iminentă, după ce avocaţii francezului au mers la Liga Spaniolă pentru a depune clauza de reziliere a contractului cu Atletico Madrid.

UPDATE 14:43: Transferul lui Antoine Griezmann la Barcelona a intrat în linie dreaptă! Jurnaliştii de la Sport au imagini cu avocatul fotbalistului, care a ajuns la sediul Ligii Spaniole de Fotbal pentru a depune suma echivalentă clauzei de reziliere a contractului francezului cu Atletico Madrid. Catalanii vor plăti 120 de milioane de euro.

CLICK AICI PENTRU VIDEO


ştirea iniţială

L’Equipe a oferit, joi seara, informaţia-bombă conform căreia Barcelona a plătit clauza de reziliere a francezului Antoine Griezmann (28 de ani), iar fotbalistul urmează să fie prezentat, dar jurnaliştii catalani de la Sport vin cu altă variantă. Unul dintre ziarele de casă ale echipei de pe Camp Nou susţine că, potrivit relatorilor unor surse din club, catalanii nu au virat niciun ban în conturile celor de la Atletico Madrid.

Presa din Franţa a aruncat „bomba”, după ce L’Equipe a scris că Barcelona a virat banii pentru transferul lui Antoine Griezmann, dar se pare că nu ar fi aşa. Francezii de la L’Equipe susţin că trupa de pe Camp Nou ar fi trimis banii printr-un transfer bancar care va fi intrat în efect vineri, 12 iulie. Informaţie pe care, conform unor surse ale ziarului Sport, cei de la Barcelona au negat-o.

Totuşi, se pare că şefii catalani lucrează în continuare la transferul campionului mondial din 2018 şi, mai notează jurnaliştii de la Sport, ar putea face anunţul oficial al mutării lui Griezmann pe Camp Nou în următoarele ore. Fotbalistul e la Ibiza,…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.