Turneul Campionilor | Debut lin pentru Djokovic. FOTO & VIDEO: Cristiano Ronaldo l-a eclipsat pe „Nole”. Starul lui Juve s-a făcut de râs în tribună

0

Novak Djokovic a debutat, luni seară, în O2 Arena din Londra, cu o victorie clară în faţa americanului John Isner, scor 6-4, 6-3, continuându-şi impresionanta serie din a doua jumătate a sezonului. Sârbul a bifat victoria cu numărul 50 pe 2018 şi a făcut show, sub privirile lui Cristiano Ronaldo, venit la meci alături de iubita sa – Georgina Rodriguez şi de Cristiano Jr.

Partitura meciului a respectat, întru totul, aşteptările: de la primul schimb de mingi, jucat pe lansarea uriaşului de 2,08 m, Djokovic a căutat să îl ţină în deplasare pe american şi s-a impus de pe linia de fund. Isner a ripostat cu servicii-uriaşe, însă „Nole” a avut în rachetă break-ul, ratând de puţin passingul decisiv în lung de linie chiar în primul game. Ermetic pe propriul serviciu, câştigând primele două ture pe lansare la zero, Djokovic a fost devastator la retur, având minge de break în primele trei ture pe lansarea yankeului. Elevul lui Marian Vajda a valorificat a treia oportunitate de break avută, după ce o dublă greşeală a lui „Big John” l-a dus la 15-40: a trimis un retur câştigător după o servă a adversarului de 210 km/h.

Djokovic a avut emoţii în a se desprinde pe tabelă, la 4-2, fiind împins la egalitate de Isner, însă siguranţa liderului mondial, sub privirile unui spectator de lux care atras atenţia mai ceva ca protagoniştii din teren, a fost debordantă.

Dacă în tribună, Cristiano Ronaldo s-a chinuit încercând să prindă o minge de tenis, pe teren, Isner a avut un moment de satisfacţie…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.