Țucudean își Face Abator | Libertatea

0

Cu siguranță, George este un caz unic în fotbalul românesc! Pentru atacantul de 27 de ani, fotbalul este un hobby, nu un job din care să trăiască. Dar se ghidează după idei sănătoase.

„Pe teren suntem toți egali, nu fac diferența banii mei! Întotdeauna am vrut să fiu independent, să trăiesc din ce câștig eu. Nici nu sunt vreun mare cheltuitor. Unii iau salariul azi și se îmbracă din cap până în picioare, a doua zi nu mai au nimic. Eu cunosc valoarea banului, știu ce înseamnă, știu cum se câștigă”, recunoaște Țucudean.

Afacerist „din familie”

„Am ce să fac, viața de fotbalist oricum se termină la un moment dat. Oricum trebuie să fac ceva după ce mă las?”, punctează fotbalistul CFR-ului.

Tatăl și bunicul lui au zeci de afaceri la Arad, locul nașterii atacantului. De la spații comerciale și imobiliare, un hotel, fabrici de mobilă la un centru SPA, o podgorie pe măsură plus o cramă, ferme cu animale în localitățile Ineu și Sebiș. Iar în scurt timp, George va inaugura și un abator! O investiție de câteva milioane de euro.

1.500-1.700 de angajați

„De anul trecut avem o fermă de vite de carne, dar și de oi. Vom face și un abator după normele europene. Carnea va fi pentru piața internă, pentru început. Abatorul sper să-l punem pe picioare în lunile care vin, iar la anul să-l inaugurăm. Totul e deja stabilit, dar momentan suntem prinși cu restul afacerilor. E destul de complicat să le facem pe toate în același timp. Dar, dacă am decis să facem un abator, atunci îl vom avea. O să fie la standarde europene! La toate afacerile pe care le deține familia mea, cred că avem cam 1.500-1.700 de angajați”, dezvăluie Țucudean, în exclusivitate pentru Libertatea.

Bunicul e viticultor

Bunicul, Gheorghe Cosma, deține în satele Mâsca și Măderat o adevărată podgorie de viță de vie. Aproape 80 de hectare, din care face vin. Ce soiuri ies pe piață de aici? Chardonnay,…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.