Trofeul Carpați 2018 la handbal feminin. Programul meciurilor transmise de TVR și de TVR HD | Alte sporturi, Alte sporturi, HANDBAL, Sport

0

ACTUALIZARE 21 noiembrie. TVR 1 şi TVR HD transmit în direct partidele celei de-a 50-a ediţii a Trofeului Carpaţi la handbal feminin, ultima verificare pentru Naţionala României înainte de Campionatul European de Handbal Franţa 2018. Campioana olimpică, Rusia, joacă la Trofeul Carpaţi.

Trofeul Carpaţi aduce în acest an la Polivalenta bucureşteană, în afară de naţionalele A şi B ale României, două formaţii de top: campioana olimpică – Rusia şi Serbia, locul 9, la ultimul campionat mondial. Partidele Trofeului Carpaţi, competiţia amicală de handbal rezervată senioarelor şi organizată de Federaţia Română de Handbal, sunt în direct la TVR 1 şi TVR HD, pe 23 şi 24 noiembrie.

Pentru meciurile de la Trofeul Carpaţi, ultimele verificări înainte de europene, antrenorul principal Ambros Martin a selecţionat 34 de jucătoare, împărţite în două loturi A şi B, urmând ca, pe 25 noiembrie, antrenorul spaniol să aleagă 17 jucătoare cu care va pleca în Franţa, la Campionatul European de Handbal feminin – competiţie care va fi transmisă în exclusivitate de TVR1 şi TVR HD. „În prima reprezentativă se regăsesc 6 jucătoare din străinătate. Marea absentă este golghetera Craiovei – Cristina Zamfir, în timp ce două dintre handbalistele cu prezenţe constante în lotul tricolorelor în ultimii ani, Zamfirescu şi Iuganu, au fost selecţionate în echipa secundă a României’, aduce ultimele informaţii jurnalistul Dragoş Cojocaru, cel care va comenta partidele de la Trofeul Carpaţi alături de Dragoş Bocanaciu.

Programul transmisiunilor TVR de la Trofeul Carpaţi:

Vineri, 23 noiembrie

România B – Rusia, ora 16.00 – TVR HD
România A – Serbia, ora 18.30 – TVR 1 şi TVR HD

Sâmbătă, 24 noiembrie

Finala Mică, ora 16.00 TVR HD
Finala Mare, ora 18.30 TVR 1 şi TVR HD

La Brest, La Campionatul European care începe în 29 noiembrie, România va întâlni…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.