Tricolorii U21, spectacol pe nisip înainte de EURO 2019. VIDEO | Când va avea loc reunirea completă a lotului condus de Mirel Rădoi

0

Echipa naţională U21 a României a sosit de câteva zile în Italia, unde va avea loc Campionatul European din acest an, iar selecţionerul Mirel Rădoi le-a oferit un antrenament pe nisip elevilor săi.

După ce, cu o zi înainte, tricolorii s-au antrenat la piscina hotelului din Cesena, acum s-au pregătit pe nisip, executând mai multe procedee, dar şi o partidă de tenis cu piciorul. „Antrenamentul a fost unul intens, de forţă explozivă. Jucătorii au fost împărţiţi în 4 grupe şi fiecare dintre acestea a executat, pe rând, câte un exerciţii. Şedinţa de pregătire s-a încheiat pe gazon, unde tricolorii s-au duelat între ei, într-un joc şcoală”, notează FRF.

Antrenamentul pe nisip a fost ultimul în formulă restrânsă. Pe parcursul de marţi, la lot se vor prezenta fotbaliştii care au fost convocaţi de Cosmin Contra pentru partidele cu Norvegia (2-2) şi Malta (4-0) – Ionuţ Radu, Ionuţ Nedelcearu, Tudor Băluţă, Dennis Man, Ianis Hagi şi George Puşcaş. Singurul care va sosi ceva mai târziu va fi portarul Cătălin Căbuz, care este implicat în barajul pentru promovare/menţinere în Liga I Betano cu FC Hermannstadt. El va ajunge în Italia pe 13 iunie.

Cicâldău: Trebuie să demonstrăm că merităm să facem pasul la prima reprezentativă

Înainte de antrenament, cel care a dialogat cu presa a fost Alexandru Cicâldău, mijlocaşul celor de la U Craiova. Fostul fotbalist de la Viitorul crede că turneul final din Italia şi San Marino este o şansă uriaşă pentru jucătorii U21 de a face pasul la naţionala mare.

„Sunt sigur că la acest nivel toţi adversarii noştri ne vor trata cu seriozitate. Am demonstrat în preliminarii că avem valoare şi că merităm să fim la…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.