„Trebuie să-i găsim un înlocuitor!”. Fotbalistul de la FCSB a cărui soartă a fost decisă: transferul a fost cerut de urgenţă!

0

ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Preşedintele de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, a vorbit, la ProSport LIVE, despre necesitatea unui transfer în zona de mijloc a echipei, întrucât Mihai Pintilii (34 de ani) nu va mai reveni la capacitate maximă. 

Iulian Cristea, Junior Morais, Dragoş Nedelcu şi Lucian Filip sunt fotbaliştii care pot îndeplini şi faza defensivă din postura de mijlocaşi.

În ultimul sezon, Mihai Pintilii a căpătat accidentări la naţionala României, dar şi la FCSB, iar viitorul său la club e incert. Conform fostului portar, FCSB nu se va mai baza ca în trecut pe Pintilii, iar un transfer ar fi oportun: „La el s-a acumulat… Momcilovic a avut o accidentare gravă. Au fost accidentări repetate la Pintilii, nici vârsta nu-l mai ajută să se refacă repede şi se vede uzura. A fost un jucător fantastic, inclusiv la Pandurii. La noi a jucat mult şi a ajutat mult. Din păcate, trebuie să-i găsim un înlocuitor, să ne reorientăm, pentru că nu ştiu cât mai poate juca la capacitate maximă”, a declarat preşedintele de imagine al vicecampioanei, la ProSport LIVE. 

De asemenea, Duckadam a fost întrebat şi dacă nu cumva fotbaliştii prezenţi la EURO 2019 nu meritau o pauză mai lungă: „Cred că exagerăm cu oboseala. Cel mai frumos antrenament e meciul şi atunci nu văd de ce ne plângem că jucăm din trei în trei zile, pentru că de asta ne-am făcut fotbalişti. Condiţiile de refacere sunt foarte bune. Au avut o vacanţă mai scurtă decât ceilalţi, au avut satisfacţii la EURO”, a adăugat Duckadam. 

În primul meci al sezonului,…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.