Transferul lui Răzvan Marin la Ajax e ca şi făcut! „Xavi al României vine să-l înlocuiască pe Frenkie de Jong”

0

Ziariştii de la El Mundo Deportivo i-au dedicat un articol lui Răzvan Marin, pe care îl numesc „Xavi al României”, în ideea în care transferul la Ajax ar urma să fie finalizat. Jurnaliştii catalani susţin că directorul sportiv al lui Ajax, Marc Overmars, e cel care orchestrează transferul mijlocaşului român.

După ce publicaţia De Telegraaf a anunţat că Ajax va plăti 12 milioane de euro pentru transferul lui Răzvan Marin, de la Standard Liege, spaniolii de la El Mundo Deportivo confirmă mutarea: „Overmars l-a ales pe Răzvan Marin drept înlocuitorul lui Frenkie de Jong, care va merge din vară la FC Barcelona. Gică Hagi, fost jucător la Barcelona şi Real Madrid, îl cunoaşte cel mai bine pe Răzvan Marin. Gică l-a antrenat la Viitorul şi l-a poreclit <<Xavi al României>>.

Marc Overmars a ales să-l înlocuiască Frenkie de Jong cu Răzvan, în schimbul căruia Ajax va plăti circa 12 milioane de euro. El va trebui să acopere golul lăsat la mijlocul terenului”, se arată în materialul scris de jurnalistul Miguel Rico şi publicat în El Mundo Deportivo.

Marc Overmars a evoluat între 2000 şi 2004 la FC Barcelona, perioadă în care a evoluat în peste 100 de meciuri pentru formaţia de pe Camp Nou. Acum lucrează pentru Ajax şi se pare că el este omul care e gata să-i acorde credit lui Răzvan Marin, după transferul lui Frenkie de Jong.

Dacă transferul se va face, 20% din banii pe care îi va încasa Standard Liege vor intra în conturile Viitorului. După ce a luat 2,4 milioane de euro în schimbul său pentru transferul în Belgia, clubul lui Gică Hagi va lua încă 2,4 milioane de euro după ce mutarea în Olanda se va concretiza.

„Cred că Ajax sună bine, e un club important din Europa, un club mare, care a produs tot timpul jucători de valoare şi a trimis fotbalişti pe la…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.