Transferul lui Neymar la Barcelona e iminent! Părţile sunt de acord, fotbalistul e ferm: ”Nu mai vreau la PSG!”

0


Nu mai vreau să joc aici” – este mesajul prin care Neymar (27 de ani) îşi anunţă plecarea de la PSG. Brazilianul i-a transmis preşedintelui parizienilor că vrea să se despartă de campioana Franţei şi să facă pasul la un alt club, mai exact să revină la Barcelona. ”Vreau să mă întorc acasă, de unde nu ar fi trebuit să plec niciodată”, spune Neymar, care îşi doreşte să formeze din nou un cuplu letal în atac,  cu Messi şi Suarez.

Revenirea are şanse mai mari ca niciodată să se concretizeze. În acest moment, toate părţile şi-au declarat intenţia unui transfer: conducerea PSG-ului, jucătorul, conducerea Barcelonei. Până şi fotbaliştii catalanilor îl aşteaptă pe Neymar:

  • A fost un privilegiu să joc cei mai buni ani din cariera mea la Barcelona alături de cel mai bun fotbalist din lume, Messi şi alături de al doilea cel mai bun, Neymar. Pentru mine, a fost unul dintre cele mai frumoase momente pe care le-am trăit. Cui nu i-ar plăcea un jucător ca Neymar? Totuşi, el este la PSG şi astfel de lucruri se vorbesc întotdeauna în timpul perioadei de transferuri„, a declarat Suarez.
  • Ar fi mununat dacă şi-ar dori să se întoarcă. A caştigat tot ce se putea şi toată lumea îl place aici„, a declarat Vidal.

Din precizările presei din Spania, Barcelona l-ar putea răscumpăra pe Neymar cu 100 de milioane de euro. Ar face un profit uriaş, brazilianul fiind cedat la PSG pentru 220 de milioane de euro. În acest sezon, sud-americanul a fost măcinat de accidentări, evoluând în doar 28 de partide şi reuşind 23 de…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.