Transferul lui Fortes, în impas! Anunţul care dă peste cap planurile lui Becali: „Nu le face cinste!”

0

Gigi Becali (60 de ani) a anunţat că transferul lui Carlos Fortes (24 de ani) e gata făcut, însă totul se poate da peste cap după un anunţ al impresarului atacantului. ProSport a scris încă de ieri că omul de afaceri încearcă să „dribleze” impresarii lui Fortes, iar acum mutarea a intrat în impas. Arcadie Zaporojanu, impresaul apropiat de Gaz Metan Mediaş, a dat ultimele detalii legate negocieri.

Ardelenii, prin vocea lui Zaporojanu, au anunţat pentru ce sumă va ajunge Carlos Fortes la FCSB. Gigi Becali vrea să plătească 30.000 de euro pentru împrumutul atacantului până la vară, dar noul club al lui Edi Iordănescu cere 300.000 de euro pentru un transfer definitiv.

”Nu sunt acte semnate, a fost o ofertă din partea FCSB, 30 de mii până la vară, cu opţiune de 300.000 de euro. Sunt doi impresari. Nu merge fotbalistul la FCSB în condiţiile astea.

Cele 300.000 pe care vrea să ni le plătească FCSB la vară să le dea acum. Este şi variantă să primim 30.000 acum şi să evităm opţiunea de cumpărare. Să fie obligată FCSB să îl cumpere la finalul sezonului, pentru 300.000 de euro.

Îl lăsăm cu mare drag, dar pentru bani adecvaţi. 30 de mii pentru împrumut nu cred că este o sumă care să facă cinste FCSB-ului. Mă refer la Gaz Metan, pentru că sunt unul dintre factorii de decizie şi la Gaz Metan.

Nu sunt înţelese părţile, a fost făcută o ofertă din partea FCSB, am analizat-o. Am ratat un transfer un Italia, în Serie B”, a spus Arcadie Zaporojan, unul dintre impresarii lui Fortes, la DigiSport.

Pe de altă parte, Gigi Becali a anunţat, miercuri, că transferul e gata făcut: „Contractul e făcut, semnat între cluburi. Am semnat şi noi, ne-am înţeles, am terminat. Contractul jucătorului e făcut şi în română, şi în engleză, trimis lui Fortes. Impresarii vor şi ei. Cum să dau eu bani la un…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.