Tragedie în MMA! Luptătorul român Cosmin Duşa a murit la Chişinău: „Mama lui ne-a spus că a leşinat de două ori în ultimele şase luni”

0

Sportul de contact din România a suferit un şoc! Luptătorul din MMA, Cosmin Duşa, a decedat la 29 de ani la Chişinău, Republica Moldova, după ce fusese găsit inconştient în camera de hotel, sâmbătă dimineaţa. În aceste momente, familia parcurge procedurile pentru repatrierea trupului sportivului.

Originar din Cugir, judeţul Alba, Cosmin Duşa muncea din greu. Ziua se antrena pentru a deveni campion în MMA, iar seara lucra într-un cazino.

Totuşi, tragedia a lovit sâmbătă dimineaţa. Aflat la Chişinău pentru o luptă în campionatul Eagles, Duşa şi-a găsit sfârşitul. Pe 21 iunie trecuse proba cântarului, dar pe 22 iunie, în ziua meciului, a fost găsit inconştient în camera de hotel, notează alba24.ro.

Medicii din Republica Moldova vorbesc despre faptul că Duşa ar fi avut o infecţie la ficat ”Ceea ce e sigur e că elevul nostrul a fost găsit sâmbătă dimineaţă în stare de inconstienţă în camera de hotel. Am chemat salvarea. Nouă nu ni s-a plâns niciodată de probleme, se antrena mereu la intensitate maximă. Chiar ne miram: lucra noaptea la cazino, iar a doua zi era primul la pregătire! Acum am aflat de la colegul de cameră din cantonament şi de la mama lui că acuza stări de oboseală. Mama lui ne-a spus că a leşinat de două ori în ultimele şase luni. Dar a făcut iar controale şi nu s-a depistat nimic”, a explicat antrenorul Levente Laczko, pentru Libertatea.

“Sincere condoleanţe familiei, prietenilor şi susţinătorilor lui Cosmin Duşa, un brav luptător care urma să se lupte în premieră, în circuitul EAGLES. Din păcate el nu a mai apucat să…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.