Totul pentru titlu! Becali anunţă că Alexandru Tudor vine la FCSB: „O să facem o biserică la vestiare. Dumnezeu a vrut ca el să vină la echipă”

0


Finanţatorul FCSB-ului a făcut o vizită la baza de antrenament a vicecampioanei României şi a vorbit despre noutăţile care-i aşteaptă pe jucătorii lui Bogdan Andone în noul sezon. Primul nume anunţat de Gigi Becali este cel al lui fostului arbitru Alexandru Tudor, care va veni aproape de echipă.

O să facem o biserică în faţă la vestiare. M-am consultat şi cu Tudor, că el are mai multă înţelepciune. A venit aici cu mine să ne consultăm, să vedem unde o construim. Tudor va fi supervizor aici la academie. El ştie multe lucruri despre academii. Acum am aflat că ştie foarte multe lucruri. Ştie şi despre administrarea clubului. Ştie cum trebuie să fie udată iarba, ce viteză are mingea în funcţie de cât de udă e iarba. În plus, e un om deştept şi corect. În primul rând a contat că e bisericos. Dacă nu mergea la biserică, nu mă gândeam la el. Mă întâlnesc cu el în fiecare zi la biserică. Programul lui va fi în fiecare zi după ora 10:30, că el dimineaţa merge la biserică. Aşa vreau eu, ochii mei sunt spre credincioşii pământului, ei vreau să fie mereu cu mine. Aşa a vrut Dumnezeu să vină„, a spus Gigi Becali, care a precizat că va construi o biserică la baza de antrenament din Berceni:

Eu vreau oriunde sunt eu să fie liturghie în fiecare zi. Va fi sistem de mănăstire, se va face zi de zi, o oră jumătate de rugăciune. Eu nu îi oblig pe jucători să se ducă, cine vrea să se ducă merge, cine nu nu. Ăla care nu se duce nu e problemă pentru că a lucrat aici unde e Sfânta Liturghie şi în loc să rateze, marchează. Eu vreau…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.