Tottenham – Liverpool 0-2: Cine este blonda care a intrat pe teren în finala Ligii Campionilor? Reacţia fotomodelului: „Viaţa este pentru a fi trăită, să faci lucruri nebuneşti, pe care ţi le vei aminti mereu” | FOTO&VIDEO

0

Finala Ligii Campionilor, Tottenham – Liverpool, din Madrid a avut parte şi de momente mai puţin aşteptate. În minutul 20 al partidei câştigate de echipa pregătită de Jurgen Klopp cu scorul de 2-0, pe teren a pătruns fomodelul Kinsey Wolanski, îmbrăcată sumar, într-un costum de baie, pe care era scris textul Vitaly Uncensored.

Fără emoţii şi cu zâmbetul pe buze frumoasa blondă a dus la bun sfârşit planul pus la cale alături de iubitul ei, Vitaly Zdorovetskiy. Acesta deţine un canal cu filme pentru adulţi pe youtube, Vitaly Uncensored , care are peste 10 milioane de urmăritori. Scopul apariţiei lui Kinsey Wolanski pe Wanda Metropolitano a fost pentru a face şi mai multă publicitate afacerii pe care o deţine partenerul ei.

Cu toate acestea, nu doar canalul de youtube al iubitului a explodat, ci şi contul ei de Instagram, care a sărit de la 230 de mii de următoritori la 1,6 milioane într-o singură noapte.

Mândră de ceea ce a realizat, tânăra în vârstă de 22 de ani a postat pe contul ei de socializare momentul intrării pe teren şi cum a fost escortată de stewarzi. Explicaţia fotomodelului a fost:

Viaţa este pentru a fi trăită, să faci lucruri nebuneşti, pe care ţi le vei aminti mereu„.

În plus, Kinsey Wolanski a postat şi o poză în care este ea privită de jucătorul lui Tottenham, mijlocaşul Harry Winks: „Oare i-am distrat atenţia numărului #8 prea mult?„.

 

 

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.