tot ce știm sigur că se va întâmpla în noul film

0

„Avengers: Infinity War” a zguduit atât fanii, cât și criticii, cu povestea sa și cu felul în care a sfărâmat orice stereotip ale filmelor cu supereroi. Din urma sa vine Avengers 4,  care promite să închidă glorios faza a treia a Universului Cinematic Marvel.

După cum probabil știi, dacă te-ai uitat la „Avengers: Infinity War”, jumătate din personajele pe care le iubeai au murit după ce Thanos a pocnit din degete. Marele titan a ieșit învingător la finalul filmului, iar asta a emoționat mulți fani până la lacrimi.

Momentan, nu știm prea multe lucruri când vine vorba de ultimul film Avengers. În lista de mai jos găsești toate lucrurile pe care le știm despre film, dar și cele care sperăm să apară.

Stan Lee va avea un cameo

Din păcate, Stan Lee a murit, lăsând în urmă nenumărați fani întristați. Mulți s-au întrebat dacă acesta va mai apărea în timpul filmului, așa cum îi era obiceiul. Partea bună este că acesta a filmat deja scenele atât pentru ultimul film Avengers, cât și pentru filmul cu Captain Marvel.

Vom revedea bătălia din New York din primul film Avengers

avengers 4

Există multe teorii cu privire la cum vor fi rezolvate conflictele din „Avengers: Infinity War”. Au apărut mai multe poze cu actorii în timpul filmărilor, care îi arată pe aceștia în timpul bătăliei de la New York. Acest lucru a confirmat, pentru mulți, teoria că vom avea de a face cu călătorii în timp.

Mai multe personaje vor reveni la viață

avengers 4

Multe personaje încă mai au de filmat alte filme pentru Marvel, iar asta deja dezvăluie faptul că morțile din primul film nu sunt permanente. În mod oficial, s-a confirmat că Gamora, Spider-Man, Scarlet Witch, Falcon, Drax, Mantis și Star-Lord se vor întoarce la viață.

Tony Stark și Pepper Potts se vor revedea

avengers 4

Pepper Potts a apărut în Universul Cinematic Marvel din start și este o parte importantă din viața lui Tony…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.