Toma Coconea a câștigat prima etapă a competiției Red Bull X-Alps. Urmărește-l live pe Coconea în drumul său de peste 1.138 de km până la Monaco

0

Cu un total de 123,7 km parcurși  – 60.95 km în alergare montană și 59.5 km în zbor cu parapanta – Toma Coconea a câștigat prima etapă a celei mai dificile competiții montane din lume, Red Bull X-Alps. Veteranul și dublul vicecampion al competiției a trecut primul linia de finish din Wagrain-Kleinarl, determinat să-și depășească încă o dată limitele, după extraordinarul timp parcurs de 9.6 ore. Startul în cea de-a noua ediție Red Bull X-Alps a avut loc în Piața Mozart din Salzburg, în uralele fanilor prezenți, iar prima bornă a competiției a însumat un total de 59.1 km parcurși în linie dreaptă între regiunile Gaisberg și Wagrain-Kleinarl.

“Un final de zi cu multă satisfacție! Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune, ne vedem dimineață cu forțe proaspete!”, a declarat Toma Coconea după prima zi victorioasă a competiției.

Urmărește-l live pe Toma Coconea în drumul său de peste 1.138 de km până la Monaco, prin aplicația interactivă 3D, de pe RedBull.com, începând cu 16 iunie 2019. Aplicația de live tracking permite vizualizarea în timp real a întregii competiții, a clasamentului, a statisticilor personalizate fiecărui atlet și permite monitorizarea constantă a condițiilor meteo înregistrate din Salzburg și până la linia de final din Monaco. A noua ediție Red Bull X-Alps 2019 are cel mai dificil traseu din istoria de 16 ani a competiției. Cea mai dificilă competiție din istorie are și cele mai extreme condiții meteo înregistrate vreodată. Sosirea este programată, după 13 check-point-uri, la Monaco, sportivii având de parcurs un traseu de 1.138 de kilometri în zbor cu parapantă sau în alergare pe drumurile montane.

Noul traseu Red Bull X-Alps va face cursa extrem de dificilă atât pentru veterani, cât și pentru începători. Noile locații, cum ar fi Kronplatz, Davos, Muntele Titlis din Elveția și regiunea de vest a Alpilor Francezi, vor scoate sportivii de pe…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.