toate pe care abia aștepți să le „butonezi”

0

Anul viitor se anunță a fi un crucial pentru iubitorii de smartphone-uri. Vom vedea câteva premiere, cum arată și acest top telefoane pentru 2019. Vor fi primele telefoane 5G, primele telefoane pliabile (de la jucători mari) și telefoanele fără acea crestătură urâtă în partea de sus a ecranului.

Am strâns pentru tine o listă cu telefoane care mai mult ca sigur vor fi lansate în 2019 și-ți spun de ce te-ar interesa și ce aduce nou. Uite la ceea ce să te aștepți în anul următor în materie de smartphone-uri.

Top telefoane pentru 2019: Samsung Galaxy F este telefonul pliabil pe care-l aștepți

El a fost dezvăluit în acest an, dar abia la anul va fi și lansat și va ajunge în mâinile oamenilor. Astfel, când este desfășurat, ecranul va avea o diagonală de 7,29 inci. În modul pliat, telefonul îți va pune la dispoziție un display exterior ceva mai mic decât cele cu care ești obișnuit acum, de 4,58 inci.

Acesta ar putea fi interesant pentru cei care preferă ecranele mari atunci când consumă media, dar vor un telefon mic în restul timpului.

Samsung Galaxy S10 va intra lejer în top telefoane pe 2019

Samsung Galaxy S10 zvonuri

Galaxy F ar putea reprezenta viitorul telefoanelor, însă vorbim de unul îndepărtat. Până atunci, S10 și S10+ vor fi telefoanele de vârf ale coreenilor pe care vei vrea să le cumperi. Samsung pregătește trei modele, unul de 5,8 inci, unul de 6,1 inci și al treilea de 6,4 inci.

Se vorbește despre două camere frontale pentru S10+ și trei camere pe spate. Telefoanele vor avea Snapdragon 855 și senzor de amprentă în display. S10+ sau Note 10 (dacă Samsung continuă tradiția) ar putea reprezenta și primele telefoane 5G ale companiei.

Totuși, acestea vor fi disponibile doar în SUA, doar într-o anumită rețea.

Ce ar fi pe iPhone în 2019

iPhone Xs Max, ecran de 6,5 inci. FOTO Răzvan Băltărețu / PLAYTECH

Nu putem vorbi despre telefoane fără să menționăm iPhone și Apple. iPhone Xs, Xs Max și Xr nu au avut succes pe care băieții…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.