The Division 2 este un joc distractiv cu o poveste plictisitoare

0

Ubisoft îi arată lui Bioware cum se face un looter shooter ca la carte cu The Division 2, dar studioul francez dă greș pe partea de narațiune.

The Division 2 reușește să marcheze aproape toate căsuțele unui looter shooter reușit, îmbunătățește formula introdusă cu The Division și trasează câteva linii importante pentru viitorul francizei. Sincer, nu mă așteptat ca acest nou titlu al Ubisoft să mă atragă atât de mult. Primul joc din serie m-a dezamăgit și nu veneam cu așteptări mari.

Am încercat jocul în beta și mi-a plăcut ce am văzut, dar am fost îngrijorat în legătură cu narațiunea. Ei bine, îngrijorările mele s-au dovedit a fi împământenite, iar produsul final livrează un fir narativ plictisitor.

The Division 2 continuă acțiunea primului joc, la șapte luni după precedentul, dar locul se schimbă și New York-ul înzăpezit din primul titlu este înlocuit cu Washington-ul văratic. Tu interpretezi din nou un agent al The Division și ești chemat la Washington, de o femeie care nu știi cine e, sa mergi sa stabilizezi situația.

Mai departe, situația nu devine mai interesantă, nici măcar atunci când apare Președintele SUA în peisaj.

O lume minunată în care veți găsi doar o poveste plictisitoare

Din păcate, asta e adevărul. The Division 2, la fel ca și primul joc din serie, se folosește de poveste doar pentru te atrage în joc apoi te dezamăgește.

Situația în capitala SUA este urâtă, dar apoi puțin cate puțin începi sa restabilești ordinea în oraș ajutând diferite așezări. Majoritatea misiunilor sunt de tipul mergi acolo și ajuta pe cineva apoi răspunde unui atac și asa mai departe. Nu exista un fir narativ care sa lege toate aceste misiuni mai mici. Nu există un punct culminant. Nu exista personaje memorabile și niciun final satisfăcător.

Bănuiam ca povestea va fi punctul slab al jocului încă din beta când am văzut ca…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.