Test drive Test Drive Range Rover Evoque D240 HSE – Declarație de stil

0

E de ajuns să stai o singură noapte la un hotel de cinci stele ca să începi să te obișnuiești cu ideea unei vieți premium. Tu, care până atunci visai la o viață la cort, sub cerul liber, acum ai picat pe gânduri după numai opt ore petrecute într-un pat pufos, cu perne uriașe, saltea confortabilă și așternuturi apretate. Sunt momente care îți pot schimba complet perspectiva.

Și sunt mașini care îți pot schimba complet gusturile de până atunci. Să presupunem că erai un nonconformist, un pasionat de adrenalină, de suspensii rigide și de sunete obscene. După o zi cu Range Rover Evoque s-ar putea să guști altfel viața. S-ar putea să te îndrăgostești de pielea de pe portiere, de aluminiul rece sau de ecranele mari. S-ar putea, însă nu zic că o să se întâmple așa.

E greu să te lupți în segmentul acesta cu nume grele precum BMW X1 sau X2, Audi Q3, Mercedes GLA și nou venitul Volvo XC40. Nici nu mai amintesc de fratele de platformă Jaguar E-Pace.

Cu toate acestea, Range Rover Evoque are avantajul unui precursor care s-a vândut ca pâinea caldă. Și, cum englezii rafinează rețetele mașinilor cu grija cu care păstrează whiskey-ul, Range Rover Evoque nu putea să nu confirme așteptările ridicate.

Am fost singura publicație online din România invitată să testeze mașina în cadrul evenimentului internațional din Grecia, iar ce veți citi mai jos sunt concluziile a peste 500 de kilometri parcurși cu noua declarație de stil venită de dincolo de Canalul Mânecii.

Range Rover Evoque
2.0 Diesel Turbo Mild Hybrid (D240) 240CP 4×4 Aut9 HSE

  • Pret de pornire
    42.245 €
  • Pret model testat
    62.475 €

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.