Test comparativ – sfaturi de cumpărare noua Kia Ceed

0

Noua Kia Ceed oferă încă de la start o gamă completă de motoare. Le-am testat pe toate combinate cu cele două echipări și vă spunem care este cea mai bună alegere.

De mulți ani, mașina poporului este considerată VW Golf. Dar când prețurile pornesc de la peste 16.000 euro, un diesel de 1,6 litri combinat cu al doilea nivel de echipare ajunge să coste peste 20.000 euro și opțiunile sunt la fel de scumpe ca la un model premium, te gândești ori că poporul are deja mulți oameni care câștigă peste medie ori că ceva este greșit.

Test comparativ - sfaturi de cumpărare noua Kia Ceed

Nu, nu este nimic greșit. Mașina poporului nu mai are nicio legătură cu prețul, dar desemnează faptul că Golf este mașina ideală de familie pentru că are o funcționalitate foarte bună, un spațiu interior generos, este fiabilă și oferă un confort la rulare de clasă. Mai mult, nu are niciun punct slab evident și de aceea a devenit referința cu care se compară toți producătorii din segment. Numai că aproape aceleași calități le oferă de la noua generație un rival al lui Golf care se numește Kia Ceed, acum cu C mare și fără apostrof. Iar perioada de garanție de 7 ani sau 150.000 km este net superioară celor doar 4 ani și 120.000 km oferiți de modelul german.

Dar să revenim acum în detaliu la noul Ceed. Coreenii oferă o gamă completă de cinci motoare combinate cu două cutii de viteze și două echipări, cu mențiunea că noua cutie DCT cu dublu ambreiaj și 7 trepte este disponibilă doar la motoarele de top 1.4 T-GDI și 1.6 DSL (115 și 136 CP) și doar cu echiparea de top Star. Găsiți aprecieri despre fiecare motorizare în casetele următoare.

Noul Ceed a făcut un pas uriaș în materie de confort al trenului de rulare și al calității asamblării și materialelor.

Test comparativ - sfaturi de cumpărare noua Kia Ceed

Cu fascia centrală negru lucioasă (46 euro) și cu pachetul Color (280 euro) adică cu o sumă modică, interiorul arată aproape ca la o mașină premium. Rama negru lucioasă la…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.